Hlavní obsah

Pánové, před sexem si sundávejte ponožky, vyzývá modelka

Londýn

Často se píše o krásném sexy prádle žen a přitom se zapomíná na oblečení muže. Podle pětadvacetileté modelky Alice Goodwinové je nejhorším prohřeškem muže, když si před milováním nesundá své ponožky.

Foto: Profimedia.cz

Ponožky do postele nepatří.

Článek

"Nahé mužské tělo v ponožkách vypadá strašně!" tvrdí Alice, původně vysokoškolsky kvalifikovaná učitelka angličtiny a občanské nauky. Podle ní jsou sexy nejen nohy bez ponožek, ale i pokud příjemně voní.

A další rady tmavovlasé, 173 centimetrů vysoké divy, která je letošní vítězkou ankety zmíněného magazínu o nejvíc sexy děvu? Například: "Co se erotiky týče, nikdy není pozdě naučit se nové věci!"

V rozhovoru pro ZOO fešanda z anglického města Stoke-on-Trent současně poodhalila něco málo ze svých intimních tajemství.

Foto: Profimedia.cz

Alice Goodwinová

"Ráda si při milování s partnerem povídám. Ale směšně na mě působí, když se při 'tom' chlap pokouší napodobovat hlas některé hollywoodské hvězdy," prozradila Alice.

Připustila také, že už nějaký čas sní o sexu ve třech - konkrétně s jedním mužem a jednou dívkou.

"Ale žádná moje kamarádka, ani dobrá známá! Prostě - mělo by to být děvče zdaleka. Moje kámošky jsou totiž natolik potrhlé, že by se při sexu ´v trojce´ celou dobu chichotaly," podotkla kráska.

Reklama

Související témata:

Související články

Proč jsme v létě sexuálně aktivnější

Že se v létě více věnujeme sexu, napovídají statistiky porodnosti. Ale také zvýšený výskyt pohlavních chorob, s kterými pacienti přicházejí za lékaři.

Výběr článků

Načítám