Hlavní obsah

Tlouštíci si užívají sex déle než sportovní typy

Novinky, Bohumila Kunertová

Muži s nadváhou nebo malým bříškem možná nejsou na první pohled tím pravým lákadlem pro většinu žen, co se ale týče sexu, jsou na tom mnohem lépe než svalovci, kteří se hodiny trápí v posilovně. Muži s vypracovanou postavou možná přitahují více žen, ale v posteli dlouho nevydrží. Tlouštíci si oproti nim sex užívají mnohem déle a intenzivněji.

Foto: Profimedia.cz

Díky hormonu estradiol mají tlouštíci větší sexuální výdrž.

Článek

Z poznatků tureckých vědců vyplynulo, že u mužů s nadbytkem tuku se rozvíjí více ženských pohlavních hormonů - konkrétně hormon estradiol, který ovlivňuje jejich sexuální výkonnost. Estradiol narušuje chemickou rovnováhu v těle, což mužům umožňuje delší výdrž při sexuálních hrátkách, uvedl server news.com.au.

K získání těchto údajů vědci rok sbírali záznamy o body mass indexu (index tělesné hmotnosti) u stovky pacientů, kteří se léčili se specifickými problémy (předčasná ejakulace).

Podle výsledků tohoto průzkumu trval u tlustých mužů milostný akt v průměru 7,3 minuty, zatímco u ostatních se jednalo zhruba o 1,8 minuty.

Výsledky pak byly porovnávány s údaji od další stovky mužů, kteří vydrží při milování "déle". Z porovnání jasně vyplynulo, že muži s nižší hodnotou BMI mají častěji problémy právě s předčasnou ejakulací.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám