Hlavní obsah

Muže prý nejvíc vzruší vůně dýňového koláče a levandule

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chicago

Jistě, každá žena má nějaký tajný trik, jak spolehlivě a co nejlépe vzrušit mužský protějšek. Ne na každého muže však platí to samé, někteří jsou méně či více nároční. Jak ale nyní prokázala nová studie, pánové se nejvíce vzruší a penis se jim nejlépe prokrví při vnímání vůně teplého dýňového koláče nebo pronikavé vůně levandule.

Článek

Tuto studii prováděl odborník na chutě a vůně doktor Alan Hirsch ve svém chicagském Institutu pro výzkum vůní a chutí.

U jednatřiceti pánů Hirsch sledoval pomocí přístrojů, jak se jim prokrví penis při inhalování různých vůní. Při vdechování levandulového aroma či vůně z dýňového koláče se zvýšil průtok krve pyjem o 40 procent, následovala kobliha a černá lékořice se zvýšením průtoku o 31,5 procenta, kobliha s kolou o 12,5 procenta, konvalinka s 11 procenty, máslový popcorn s devíti procenty a brusinky s pouhými dvěma procenty.

Foto: Profimedia.cz

dýňový koláč

Hirsch pak v druhé sérii pokusů sledoval vliv různých esencí na ženskou vzrušivost a zjistil, že prokrvení ženských genitálů se zvýší o 13 procent po vdechování vůně lékořicových bonbonů a okurky, o 11 procent u dýňového koláče a levandule a o čtyři procenta u dětského pudru a čokolády.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám