Hlavní obsah

Prohléhněte si šaty hollywoodských hvězd z dobročinného večera amfAR

Novinky, lin

Ve čtvrtek 18. října se v americkém Los Angeles uskutečnil v pořadí již devátý dobročinný gala večer na podporu povědomí o smrtelném onemocnění AIDS s názvem amfAR Gala. Prohlédněte si krásné večerní róby slavných dam, které akci společně s dobročinnou beneficí přišly podpořit.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Katy Perry

Článek

Hlavní hvězdou večera se stala zpěvačka Katy Perry, která ve světle modré róbě s nadýchanými pírky působila jako moderní Marie Antoinetta. K šatům se hodil i krátký, blonďatý sestřih na kluka, díky kterému šaty nepůsobily přeplácaně, ale naopak skvěle vynikly.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Katy Perry

Další povedený model s výrazným dekoltem předvedla i dcera známého herce Bruce Willise, herečka Rumer Willisová, která v kanárkově žlutých šatech se spadlými rameny a rozparkem vypadala velmi žensky a jemně.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Rumer Willisová

Róbu stejné barvy, ovšem ve svítivější variantě, zvolila i zpěvačka Victoria Justiceová, která v ní vypadala mladistvě a svěže. Účes i doplňky k šatům ladily.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Victoria Justiceová

Herečka Nina Senicarová vsadila na princeznovskou róbu v tělové barvě s hlubokým výstřihem - nutno říci, že to byla trefa do černého. Jemný make-up a stažené vlasy dozadu působily elegantně a zdůrazňovaly hereččiny rysy.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Nina Senicarová

Zklamáním byla tentokrát modelka Heidi Klumová, která vsadila na červeno-růžové šaty s obřími rukávy, které působily tak trochu nadbytečně a přeplácaně.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Heidi Klumová

Foto: Profimedia.cz

Blogerka Stephanie Shepherdová

Foto: Profimedia.cz

Herečka Leslie Mannová

Může se vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám