Hlavní obsah

Podzimní nezbytnosti podle celebrit - kozačky nad kolena a dlouhý svetr

Novinky, Linda Humlová

Využijte podzim a inspirujte se oblíbenou módní kombinací celebrit, která se skládá z vysokých kozaček nad kolena a huňatého delšího svetru do půli stehen. Tento oblíbený komplet slaví úspěch již několikátou sezónu a jen tak z módy nevyjde. Je totiž pohodlný, zahřeje, a díky odhaleným nohám působí i nebezpečně sexy.

Foto: Profimedia.cz

Zleva modelky Chrissy Teigenová, Emily Ratajkowski, Bella Hadidová

Článek

Tzv. „over-knee boots” mají tu výhodu, že se snesou téměř s čímkoli. Pokud si je například oblečete k úzkým skinny džínům, prodloužíte tak svou postavu, a to zejména v případě, že zvolíte model na jehlovém, případně pohodlnějším blokovém podpatku.

Další variantou, zejména pro štíhlé ženy, je pak kombinace se sukní či šaty - ovšem vůbec nejpohodlnějším způsobem, jak vysoké kozačky nosit, je s delším svetrem či mikinou, kdy necháte vykukovat kousek holé kůže. Silnějším dámám doporučujeme nosit kozačky s neprůhlednými punčochami nebo vsadit na nižší variantu bot pod kolena.

Podívejte se na známé celebrity v čele s herečkami Katie Holmesovou, Kristen Bellovou či zpěvačkou Ciarou a inspirujte se jejich nadčasovým hvězdným stylem, který můžete hravě okoukat i vy!

Foto: Profimedia.cz

Herečka Katie Holmesová

Foto: Profimedia.cz

Herečka Kristen Bellová

Foto: Profimedia.cz

Televizní hvězda Louise Thompsonová

Foto: Profimedia.cz

Herečka Olivia Munnová

Foto: Profimedia.cz

Televizní hvězda Khloé Kardashian

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Ciara

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám