Hlavní obsah

Načerpejte módní inspiraci z rušných ulic Londýna

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Měsíc módy je v plném proudu a ve světových metropolích se to jen hemží inspirativními lidmi z módního průmyslu, kteří jsou oblečení podle posledních trendů. Podívejte se s námi tentokrát do britského Londýna a nasajte atmosféru z tamějších stylových ulic.

Foto: Profimedia.cz

Kostky jsou letošním žhavým trendem.

Článek

Čas exhibicionistů, kteří se předhánějí v tom, kdo bude mít na sobě co nejšílenější oblečení, se pomalu, ale jistě blíží ke konci. Tyto „kreatury” postupně nahrazují lidé, kteří si s módou hrají přirozeně a výsledný outfit je nejen stylový, ale také nositelný. Inspirujte se letošními trendy z londýnského streetstylu.

Výrazné doplňky

Nemáte na vymýšlení outfitu déle než pár sekund? Oblékněte si staré dobré basic kousky, které můžete doplnit výraznými šperky či kabelkou. Letos jsou trendy zejména obří zlaté náušnice a leopardí vzor, který skvěle vynikne nejen na kabelce, ale také například na lodičkách.

Foto: Profimedia.cz

Výrazné zlaté náušnice dokážou ozvláštnit i jednoduchý černý outfit.

Foto: Profimedia.cz

Stejnou službu vám udělá i kabelka s leopardím vzorem.

Fialová barva

Zatímco minulý rok byla v kurzu červená, letos je populární i fialová. Tato barva sice nemusí být šálkem kávy všech, ale věřte, že pokud zvolíte pouze jednoduchý kousek v této výrazné barvě, ozvláštníte jím celý šatník. Doplnit tento odstín můžete například lahvově zelenou nebo sáhněte po spolehlivé černé barvě, se kterou nikdy nemůžete nic moc zkazit.

Foto: Profimedia.cz

Fialová barva je letos v kurzu.

Foto: Profimedia.cz

Pokud si netroufáte na extravaganci, zaměřte se na minimalistickou módu ve výrazných barvách.

Midi délka

Ani maxi, ani mini, letos frčí midi! Tato specifická délka šatů a sukní, která sahá přibližně do půli lýtek, je oblíbená již několikátou sezónu, ale teprve letos slaví opravdový boom. Je ideální volbou pro nadcházející chladné měsíce, jelikož budete více v teple, navíc si rozumí téměř se všemi výškami kozaček.

Foto: Profimedia.cz

Londýnského týdne módy se zůčastnila i Victoria Beckhamová a se svým outfitem byla k nepřehlédnutí.

Foto: Profimedia.cz

Oblečení tón v tónu ozvláštní jinak barevná kabelka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám