Hlavní obsah

Jak nosit negližé jako šaty aneb Inspirujte se celebritami

Novinky, Linda Humlová

Negližé neboli saténová košilka nemusí sloužit pouze jako svůdné noční prádlo, které si vezmete na výročí s partnerem. S trochou citu si negližé můžete obléci i do společnosti. Stačí jen pořádná dávka sebevědomí a odvahy. Nechte se inspirovat slavnými dámami, které vám ukážou, jak tuto luxusní košilku nosit, aniž byste pohoršovala okolí.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Rita Ora

Článek

Ačkoliv většina žen nepustí své negližé přes práh ložnice, celebrity se v jejich nošení na veřejnosti přímo vyžívají. Tyto tenounké saténové košilky jsou totiž nejen sexy, ale také nesmírně příjemné. Navíc existují způsoby, jak je zakomponovat do outfitu, aby nepůsobily příliš provokativně. Jak na to?

V kombinaci s tričkem

Nejjednodušším způsobem, jak noční košilku nosit i ve dne, je obléknout si ji přes obyčejné bílé bavlněné tričko. Tento look je momentálně velmi trendy, dokonce si v obchodech můžete pořídit i šaty, které tvoří právě sešitá košilka s tričkem.

Celý outfit pak dolaďte doplňky v ležérním stylu. Bohatě si například vystačíte s obyčejnými teniskami a větší, prostornou kabelkou.

Foto: Profimedia.cz

Novinářka Carole Radziwillová

K sukni

Topy prádlového typu zažívají svůj comeback již několikátou sezónu. Pokud za ně nechcete zbytečně utrácet, nebojte se je nahradit právě domácí saténovou košilkou a obléci si ji k sukni do pasu. Košilka tak bude vypadat jako zandaný top, navíc bude suplovat roli spodničky. Ideální tip na poslední horké dny.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Kendall Jennerová

Jako velká večerní

Pokud vás v budoucnu čeká významný večírek či módní akce, vyzkoušejte svou róbu pro jednou vyměnit za luxusní dlouhou košilku. Tento look si sice žádá odvahu, ale věřte, že se správnými doplňky v něm budete za opravdovou divu.

Důležité je, abyste nepodcenila make-up a účes, protože právě díky nim nebudete působit, jako byste vstala a šla. Ideální jsou stažené vlasy dozadu nebo elegantní drdůlek umístěný na šíji. S make-upem si vyhrajte, případně se svěřte do rukou profesionálů.

Nezapomeňte ani na boty na podpatku. K těmto „šatům” se nejlépe hodí jednoduché sandálky s úzkými pásky. Malé psaníčko a luxusní šperky pak dodají celému looku na luxusu a eleganci.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Olivia Culpoová

Foto: Profimedia.cz

Rosie Huntington-Whiteleyová

Dvoudílné pyžamo 

Pokud ve skříni nevlastníte žádné negližé, zato vám šuplíky přetékají saténovými pyžamovými komplety, nebojte se „vyvenčit” i je. Stačí zvolit model, který nevypadá vysloveně pyžamově a doplnit ho botami na podpatku nebo teniskami a luxusní kabelkou.

Pokud si na to netroufáte, pak zkuste místo obyčejné košile zkombinovat pyžamový top s džínami nebo sukní a celek doplnit botami na jehlovém podpatku. V takovém outfitu pak klidně můžete vyrazit na rande nebo na skleničku do baru s kamarádkou.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Gigi Hadidová

Reklama

Výběr článků

Načítám