Hlavní obsah

Dechberoucí róby celebrit ze slavnostního předávání prestižních cen Tony

Novinky, lin

Americké ceny Tony se rozdávají již od roku 1947 vybranými pracovníky divadel a novináři v různých oblastech divadla, muzikálu a činohry. Udílejí se v celkem 24 kategoriích, cenu mohou obdržet pouze představení či herci z Broadwaye v americkém New Yorku. Jedná se o událost srovnatelnou například s filmovými Oscary či hudebními cenami Grammy. Podívejte se, jak se na letošní ročník, který se konal 11. června, oblékly známé celebrity.

Foto: Profimedia.cz

Novinářka Anna Wintourová s dcerou

Článek

Na červeném koberci byli letos k vidění samozřejmě herečky i herci, ale také návrháři, zpěváci a zpěvačky, novináři, spisovatelé a mnozí další. Podívejte se na nejpovedenější outfity tohoto slavnostního večera.

„Královna módy” Anna Wintourová vsadila na oblíbené, rovně střižené šaty v délce po kotníky. Nazula i své ikonické páskové sandálky, které jsou speciálně vytvořeny tak, aby co nejvíce ladily k odstínu její kůže. Žlutá barva šatů americké šéfredaktorce časopisu Vogue slušela a oblíbený krátký náhrdelník šatům dodal patřičný lesk.

Foto: Profimedia.cz

Novinářka Anna Wintourová

Spisovatelka Tavi Gevinsonová v doprovodu návrháře Zaca Posena zazářila v jemných růžových šatech s výšivkou. Jako doplňky zvolila ladící páskové sandálky na vysokém podpatku a kontrastní kabelku v tyrkysové barvě.

Foto: Profimedia.cz

Návrhář Zac Posen a spisovatelka Tavi Gevinson

Herečka Stephanie Stylesová se možná úmyslně, možná neúmyslně sladila s květinovou výzdobou celé akce. Růžové rozkvetlé šaty bez ramínek působily velmi žensky a sofistikovaně. V kombinaci s vyčesanými vlasy, decentním make-upem i šperky se pak jednalo o klasický look, kterým nelze nic zkazit.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Stephanie Stylesová

Stříbrný komplet herečky Kerry Washingtonové upoutal jak svým detailním zpracováním, tak hlubokým výstřihem, který přilákal pozornost nejen bulvárních fotografů. Herečka overal správně doplnila jednoduchým účesem i šperky a právem se tak zařadila mezi nejlépe oblečené celebrity večera.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Kerry Washingtonová

Něžně vyhlížející herečka Carey Mulliganová vsadila stejně jako její kolegyně Stephanie Stylesová na rozkvetlou róbu. Až puritánsky působícím šatům ale chyběl výrazný element, jako je pásek či výrazné šperky, který by jim dodal patřičnou šťávu.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Carey Mulliganová

Dámy v pravém slova smyslu

Herečka Christine Baranski a operní pěvkyně Renée Flemingová jsou důkazem, že i ženy v pokročilém věku mohou vypadat stylově a sexy. Christine Baranski vsadila na nestárnoucí bílý smoking, který si oblékla bez topu, Renée Flemingová ukázala, že i zahalující šaty mohou vypadat díky výrazné barvě neotřele a rozhodně ne nudně! Christine navíc svůj look skvěle doplnila zářícími stříbrnými lodičkami, které působily jako pomyslná třešnička na dortu.

Foto: Profimedia.cz

Herečkwa Christine Baranski

Foto: Profimedia.cz

Operní pěvkyně Renée Flemingová

Reklama

Výběr článků

Načítám