Hlavní obsah

Místo mola listí a mech. Přehlídka značky Chanel se odehrála v lese

Novinky, lin

Poslednímu dni Pařížského týdne módy ve Francii dominovala přehlídka kolekce značky Chanel pro období podzim/zima 2018. Tentokrát byli hosté svědky unikátního zážitku, který se odehrával v prostorách pařížské výstavní síně Grand Palais, která byla přetvořena na autenticky vypadající podzimní les.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Chanel situoval svou módní přehlídku do lesaVideo: Reuters

 
Článek

Značka Chanel je svými velkolepými přehlídkami známá. Tentokrát ale posunula hranice ještě o kousek dál. Hlavní návrhář značky, Karl Lagerfeld, se rozhodl umístit celou show do autenticky vypadajícího lesa, kterému dominovaly listy a vysoké stromy porostlé mechem.

Celá scenérie měla evokovat podzimní období, ke kterému se vázala i samotná módní kolekce. Modelky měly na sobě zejména modely s aplikacemi listů v tlumených přírodních barvách. Nechyběly ale ani klasické chanelovské kousky, jako jsou tvídová sáčka, prošívané kabelky a náhrdelníky z perel a velké večerní róby.

Foto: Profimedia.cz

Jana Tvrdíková

Na přehlídce se vedle známých krásek objevila i začínající česká modelka Jana Tvrdíková, vítězka světového finále soutěže Elite Model Look 2016, která má díky tomu skvěle našlápnuto do světa modelingu.

Mezi hosty, kteří seděli na vyřezávaných lavičkách, pak nechyběly světové blogerky, své místo zde měli stylisté a celebrity jako herečka Keira Knightleyová, zpěvačka Vanessa Paradisová, zpěvačka Lily Allen či modelka a manželka bývalého francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho Carla Bruniová-Sarkozyová.

Reklama

Výběr článků

Načítám