Hlavní obsah

Potěšte na Valentýna sebe i svého partnera novým spodním prádlem

Novinky, Linda Humlová

Ať už jste milovnicí Valentýna, nebo ne, není na škodu občas překvapit svého partnera novým spodním prádlem, které dodá vašemu intimnímu životu tu správnou jiskru. Svátek zamilovaných přímo vybízí k experimentování, proto v obchodech často najdete exkluzivní kolekce právě k této příležitosti. Vyberte si takové prádlo, ve kterém se budete cítit sexy a sebevědomě nejen na Valentýna!

Foto: archiv firmy Boux Avenue

Komplet, info o ceně v butiku

Článek

Pokud žádný luxusní set spodního prádla nevlastníte (alespoň jeden by měla mít každá žena), nebo toužíte po novém sexy prádle, pak čtěte dál. Pomůžeme vám s výběrem.

Něžná provokace

Je pro vás červená barva moc extravagantní a domníváte se, že byste se v ní necítila dobře? Pak vsaďte na decentní růžovou a starorůžovou, která patří, co se týče spodního prádla, mezi hity letošního roku. Zaměřte se na zdobné modely plné krajek, mašliček a volánků, které sice v běžném životě příliš neupotřebíte, ale rozhodně na svého partnera zapůsobíte.

Foto: archiv firmy Calzedonia

Vše Calzedonia, info o cenách v obchodě.

Pokud naopak patříte mezi ženy dračice, nestyďte se na Valentýna pořádně odvázat. Pokud vám rudý či černý set plný krajek nestačí, sáhněte po podvazkovém pásu a sexy punčochách, které dovedou váš vzhled k dokonalosti.

Foto: archiv firem

Zleva,Set, Marks & Spencer, 1480 Kč. Podprsenka, Marks & Spencer, 1099 Kč. Kalhotky, Marks & Spencer, 499 Kč. Bezkosticová podprsenka, Lindex, 389 Kč. Kalhotky, Lindex, 199 Kč.

Foto: archiv firem

Zleva, Boux Avenue, Set, 1480 Kč, podvazky,Boux Avenue, 690 Kč. Podprsenka, Tezenis, 499 Kč. Kalhoty, Tezenis, 169 Kč. Set, Boux Avenue, 1580 Kč. Podvazky, Boux Avenue, 590 Kč.

Co se týče střihu, asi sama nejlépe víte, jaký je pro vás vhodný. Obecně jsou trendy podprsenky bez vycpávek a kostic, ale pokud chcete svému hrudníku dodat na objemu a víte, že se tak budete cítit atraktivněji, pak se nebojte sáhnout i po speciálních podprsenkách, které opticky zvětší vnady až o dvě velikosti.

Foto: archiv firem

Zleva,Zoot, 539 Kč. Zoot, 679 Kč. Marks&Spencer, 699 Kč.

Foto: Archiv firmy

Luxusní spodní prádlo, Agent Provocateur, info o ceně v obchodě.

Rafinované body

Na body si troufá málo žen, přitom je to škoda. Skvěle totiž tvaruje postavu a lichotí všem ženám. Báječně se navíc hodí právě do zimního počasí, protože funguje jako spodní vrstva navíc. Oblékněte si ho pod bílou košili a rozepněte prvních pár knoflíčků a uvidíte, že z vás váš milý nespustí oči.

Foto: archiv firem

Zleva, Tezenis, 499 Kč. Tezenis, 499 Kč. Kalhotky, H&M, 299 Kč.

Foto: archiv firmy Boux Avenue

Body, Boux Avenue, info o ceně v obchodě

Pro stydlivky

Myslíte si, že byste sexy prádlem vystrašila jak sama sebe, tak partnera? Pokud dáváte přednost pohodlnému spodnímu a nočnímu oblečení, a přesto chcete na Valentýna udělat dojem, pořiďte si hezký pyžamový set. Ten partner jistě ocení - především pak v případě, že normálně chodíte do postele oblečená v dlouhém vytahaném tričku s drdolem na hlavě.

Vybrat si můžete klasiku v podobě košile a kraťásků s roztomilým vzorem se srdíčky, nebo zvolit luxusní saténový komplet s květinovým potiskem.

Foto: archiv firem

Zleva, Top, Lindex, 699 Kč. Kraťásky, Lindex, 499 Kč. Set, H&M, 599 Kč. Set, H&M, 599 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související články

Podprsenky bez kostic neškrtí a jsou sexy

Známe to všechny. Podprsenky, které nesedí, zařezávají se do kůže a někdy i škrábou. Řešíte-li otázku nákupu nového spodního prádla, vyzkoušejte podprsenky bez...

Výběr článků

Načítám