Hlavní obsah

Elegantní, sexy a sluší všem? Pouzdrová sukně je nedoceněným kouskem šatníku

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pouzdrové sukně patří mezi nedoceněné kousky dámského šatníku. Proč? Protože jsou elegantní, sexy a sluší všem ženám bez ohledu na výšku, váhu, či dokonce věk. „Pouzdrovka” se navíc báječně hodí k podzimnímu období, protože je delší a sluší jí to i s punčocháči. Inspirujte se naším výběrem a naučte se ji kombinovat.

Foto: archiv firem

Kožená sukně, Marks & Spencer, 4999 Kč. Svetr, Marks & Spencer, 1359 Kč. Tenisky, Marks & Spencer, 799 Kč. Kabát, Van Graaf, 15999 Kč. Kabelka, Zara, 2299 Kč. Boty, Högl, 3698 Kč.

Článek

Do práce, na rande, do divadla či do školy? Pouzdrovka se hodí při každé příležitosti, kdy chcete vypadat elegantně a žensky. Záleží jen na vás, jakou délku, barvu či materiál si vyberete.

Podzimní barvy

Hledáte klasickou pouzdrovku, která vám ve skříni jen tak nezestárne? Pak vsaďte na černobílý károvaný model. Je totiž výraznější než obyčejná černá a zároveň dodá vašemu outfitu zajímavý detail vzoru. Doplňte ji klasickou bílou košilí, kterou ve skříni jistě najdete a outfit vyšperkujte zajímavými doplňky a výrazným kabátem. Naším tajným typem je trendy barva bordó, která vypadá skvěle jak na semišových kozačkách, tak na hřejivém kabátu či kožené kabelce.

Foto: archiv firem

Košile, Van Graaf, 999 Kč. Boty, Deichmann, 849 Kč. Kabát, Esprit, 3799 Kč. Kabelka, Urbanlux, 2380 Kč. Sukně H&M, 899 Kč.

Decentní rockerka

Barevné outfity a vysoké podpatky ráda přenecháte jiným? Tak zkuste styl umírněný styl grunge! Docílíte ho pomocí prodlouženého zatepleného křiváku, bot s přezkami a samozřejmě džínovou pouzdrovou sukní, která vypadá skvěle s černými punčocháči i bez. Třešničkou na dortu je pak pohodlný bavlněný top se zvonovými rukávy, které jsou letos velmi v oblibě.

Foto: archiv firem

Tričko, Esprit, 849 Kč. Boty, Deichmann, 1999 Kč. Bunda, F&F, 1599 Kč. Sukně, H&M, 949 Kč. Kabelka, Urbanlux, 4390 Kč.

Kombinujte

Nebojte se svým outfitem zapadnout mezi krásně zabarvené podzimní listí. Stačí si vybrat vzorovanou halenku a sukni ve stejných tónech a uvidíte, že kombinací vzorů docílíte promyšleného looku, který vám každý pochválí. Nezapomeňte ani na žlutý kabát, který celek dotvoří, a doplňky pak volte už jen v tónech hnědé či černé.

Foto: archiv firem

Halenka, Marks & Spencer, 999 Kč. Boty, Deichmann, 1799 Kč. Kabát, F&F, 999 Kč. Sukně, Zara, 699 Kč. Kabelka, Urbanlux, 4120 Kč.

Svůdná krajka

Ani na podzim nechcete přestat provokovat? Pořiďte si výraznou krajkovanou sukni! Sexy vzhled pak rozbijte volným svetrem v neutrálním tónu, který dodá na kontrastu materiálů. Pak už zbývá přihodit jen černé punčocháče, kotníkové boty, klobouk a výraznou koženou kabelku, která dodá outfitu na luxusním dojmu.

Foto: archiv firem

Kabelka, CCC, 1899 Kč. Boty, Urbanlux, 3680 Kč. Svetr, H&M, 899 Kč. Sukně, Cellbes, 999 Kč. Klobouk, H&M, 799 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám