Hlavní obsah

Sandálky, se kterými nešlápnete vedle

Novinky, Linda Humlová

Letní teploty, které nás doufejme ještě čekají, si přímo žádají, abyste vyvětrala svá chodidla. Vyměňte tenisky za sandálky a uvidíte, že vám nejen vaše nohy poděkují. Pořiďte si takové, které se vám budou hodit k obsahu šatníku a využijete je tak i v příštích letech. Stylu se letos meze nekladou.

Foto: Archiv firmy

Sandálky značky Mango, více o cenách v obchodě

Článek

Zpocené nohy jsou strašákem každé ženy. Nejlépe se před tímto problémem uchráníte, pokud zvolíte otevřené boty, ve kterých budou vaše nohy volně dýchat. Jaké si letos vybrat?

Pohodlné

Pohodlí nade vše, to platí i u letního obutí. Naštěstí už nemusíme chodit do lékárny, pokud chceme sandály, které nezničí naše chodidla, ale naopak jim dodají oporu. Mnoho modelů s ortopedickým tvarováním najdeme i v kvalitních řetězcích nebo na internetu.

Foto: Archiv firmy

Zleva: Baťa, 999 Kč. Baťa, 1399 Kč

Foto: Archiv firmy

Zleva: Urbanlux, 2199 Kč. Urbalnux, 2340 Kč

Foto: Archiv firem

Zleva: Urbanlux, 1799 Kč. Baťa, 899 Kč

Extravagantní

Ať už jste vášnivá sběratelka bot, nebo se ráda oblékáte výrazně, pořiďte si trendy sandálky, které zaručeně přitáhnou pozornost. Letošnímu roku vládne zdobení v čele s korálky, kamínky a perlami. Elegantního vzhledu dosáhnete se saténovými modely.

Foto: archiv firem

Zleva: Mango, 599 Kč. Zara, 899 Kč

Foto: archiv firem

Zleva: CCC, 999 Kč. Urbalux, 821 Kč

Foto: archiv firem

Zleva: Zara, 899 Kč. Zara, 999 Kč

Minimalistické

Minimalismus byl, je a bude trendy. Boty v tomto duchu sice nijak nevyčnívají, ale zato jde o modely, které nevyjdou z módy, a navíc se hodí ke všemu. Tělové varianty na nízkém podpatku jsou pohodlné a krásně prodlouží nohy i celou siluetu. Černé „placky” zase oceníte na výletech v přírodě i při procházkách po městě.

Foto: archiv firem

Zleva: Mango, 599 Kč. Zara, 499 Kč

Foto: archiv firem

Zleva: Deichmann, 599 Kč. Deichmann, 399 Kč

Foto: archiv firem

Zleva: Mango, 599 Kč. Mango, 599 Kč

Na podpatku

Sandálky na podpatku jsou ženské a sexy, a pokud vám nevadí menší nepohodlí, určitě si je pořiďte. Vypadají skvěle k letním šatům i sukni, a navíc pomáhají s držením správného postoje. Pořídit si můžete barevné modely, které oživí každý outfit, nebo vsaďte na klasické univerzální barvy, jako je černá, béžová a hnědá.

Foto: archiv firem

Zleva: Mango, 599 Kč. Mango, 1699 Kč

Foto: archiv firem

Zleva: Zara, 999 Kč. Zara, 1299 Kč

Foto: archiv firem

Zleva: Geox, 1999 Kč. Baťa, 999 Kč

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám