Hlavní obsah

Dámské body místo topu

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Spodní prádlo doopravdy nepatří na obdiv veřejnosti. Jenomže když se ze spodního prádla stane postupem času součást šatníku, která se nosí místo topu, je vše dovoleno. Vyzkoušejte výhody pohodlného body.

Foto: Profimedia.cz

Dámské body není už jen spodní prádlo. Stále častěji se nosí jako top.

Článek

Body místo trička

Velkým trendem tohoto léta je šněrování. To se aplikujte jak na topy, tak i na doplňky, nebo například obuv. Na topech je ale nejvýraznější a nejoblíbenější.

Zkuste proto bílé body se šněrováním zaměnit za oblíbené bílé tričko. Doplňte světlými džínami úzkého střihu a oblíbenými pohodlnými teniskami. Přes body přehoďte kardigan. Dolaďte modrou kabelou a stylovými brýlemi. Do džínů nezapomeňte pásek.

Foto: Archiv firem

Kardigan, Esprit, 1699 Kč. Tenisky Toms, Urbanlux, 2680 Kč. Body Dorothy Perkins, Zoot, 529 Kč. Kabelka Matt&Nat, Urbanlux, info o ceně v obchodě. Brýle, Zanzan, info o ceně u výrobce. Džíny Only, Zoot, 1099 Kč.

Variabilní outfit

Chcete být za dámu? Dopomozte si elegantním trikem, kdy odhalíte rameno i paži. Skvěle poslouží tělové body a transparentní sukně pokrytá velkými flitry. Jako svršek se hodí mentolová bunda v imitaci semiše s velkými kapsami.

K tomuto outfitu přes den nazujte tenisky, večer přesedlejte na lodičky na vysokém podpatku, jak jinak než se šněrováním, a do ruky vezměte psaníčko ve tvaru jablka.

Foto: Archiv firem

Flitrová sukně, Zuzana Kubíčková, 19500 Kč. Psaníčko ve tvaru jablka, Lusha, info o ceně v butiku. Body Dorothy Perkins, Zoot, 649 Kč. Semišová bunda, Zara, 1599 Kč. Sandálky na podpatku, Topshop, info o ceně v obchodě.

Hlavně pohodlně

Body má tu výhodu, že se vám nebude nikde vytahovat a celý den drží tvar. Hodí se tedy třeba na piknik, proto kombinujte se svými nejoblíbenějšími šortkami a pohodlnými balerínkami.

Přes záda přehoďte oblíbený svetr, na rameno zavěste velkou kabelku a pohodlný outfit vhodný na volný čas je na světě.

Foto: Archiv firem

Baleríny Crocs, Urbanlux, 1520 Kč. Kardigan, Esprit, 2599 Kč. Body, H&M, 349 Kč. Kraťasy, Esprit, 1199 Kč. Kabelka, Roxy, 790 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám