Hlavní obsah

Inspirace od Pařížanek aneb Jak nosit sukni na jaře

Novinky, Eva Dvořáková

O Paříži se právem říká, že je to jedno z hlavních měst módy. Znát je to i v ulicích. Místní ženy totiž s oblibou sledují módní trendy. Styl a cit pro módu mají zkrátka v krvi. Inspirujte se jejich outfity.

Foto: Profimedia.cz

Nevíte, jak na jaře nosit sukně? I pro ně je rozhodně v proměnlivém počasí místo. Stačí vědět, jak na ně.

Článek

Kombinace tří barev

Pokud mezi vaše nejoblíbenější barvy v šatníku patří šedá a černá, pak je jistě na čase něco změnit. Anebo alespoň do skříně přivést čerstvou jarní inspiraci. Šik Francouzky nenosí vždy jen extravagantní kombinace, naopak.

Dáma na obrázku oblékla krásnou, velmi módní a navíc slušivou ženskou šedou sukni s vyšším pasem a střihem do písmene A. K ní se outfit ladí lehce. Oprašte ze skříně oblíbenou koženou bundu, na hlavu posaďte klobouček.

Šedá a černá přímo vybízí ke kombinování s dalšími barvami. Pokud nechcete příliš experimentovat, zkuste cihlovou červenou. Ta celku dodá na ženskosti a eleganci. V kombinaci s šedou sukní budou červené doplňky působit svěže a moderně.

V prvních jarních paprscích chraňte zrak slunečními brýlemi!

Foto: Profimedia.cz

Bunda, F&F, 1099 Kč. Sukně Vila, Zoot, 689 Kč. Klobouk Pieces, Zoot, 969 Kč. Kabelka, Deichmann, 399 Kč. Baleríny, Deichmann, 649 Kč. Sluneční brýle, F&F, 209 Kč.

Odstíny rudé

Zabydlela se ve vaší skříni tmavě vínová, která patřila mezi „must have” barvy podzimu minulého roku a stále ještě přetrvávající zimy? Skvěle. Využít jejích služeb můžete rozhodně i na jaře.

Trendem letošního jara a léta je bez debat bílá barva. Kombinujte proto bílou sukni s bordó svetříkem nebo mikinou. Do chladnějšího počasí oblečte koženou semišovou bundu.

K sukni obujte tenisky. A není to žádné faux pas. Kombinace sukní a tenisek je stále aktuální a rozhodně tím nešlápnete vedle.

Foto: Profimedia.cz

Vínová bunda, F&F, 2499 Kč. KOžená sukně, Topshop, 10 285 Kč. Mikina, H&M, 499 Kč. Tenisky Nike, Asos, 2266 Kč.

Vděčné spojení

Pokud spojíte bílou a tmavě hnědou, máte napůl vyhráno. Jestliže navíc bílý prvek doprovází krajka a hnědý kousek je ze semiše nebo kůže, pak jste právě zahrála na horkou módní notu.

Tento outfit je pro odvážnější dámy, které se nebojí zabrousit do extravagantních koutů módního světa. Definovat jej můžeme jako známý boho styl, který je velmi oblíbený pro svou rozmanitost, variabilitu a uvolněnost.

Laďte zlatými doplňky v podobě visacích náušnic a kabely se zlatými akcenty. Jako dáma na fotce můžete obout oblíbené černé oxfordky a doplnit je veselými zlatavými ponožkami. Variantou jsou také vyšší černé boty s hnědým švem a zlatými přezkami.

Foto: Profimedia.cz

Šaty, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Semišový kabát, Lindex, 2999 Kč. Naušnice, Lindex, 149 Kč. Kabelka, Aldo, 1399 Kč. Boty, Aldo, 2599 Kč.

Posunuté hranice elegance

Slovo elegance už dávno nepředstavuje jen koktejlové šaty, lodičky a přísně předepsaný dress code. Naopak. Elegantně můžete sladit například i pouzdrovou sukni v akvamarínové a tyrkysové barvě.

Jak na to? Vezměte si na pomoc barvy, které u sukně hrají prim. V tomto případě jde o tóny zelené a modré. Sáhněte proto po khaki lodičkách s vtipným doplňkem - chlupatým zdobením na nártu. Všechny barvy se také mohou promítnout v doplňku, flitry poseté holografické kabelce.

Dáma na fotografii výrazný spodek (kabelku, sukni a lodičky) doplnila jednoduchým oversized rolákem. Udělejte to úplně stejně. Z celku vyjde velmi elegantní a nadčasová kombinace pro ženu v každém věku.

Foto: Profimedia.cz

Rolák, Reserved, ifno o ceně v obchodě. Kabelka, Topshop, cca 1570 Kč. Sukně, C&A, 798 Kč. Lodičky, Topshop, cca 4360 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám