Hlavní obsah

Módní inspirace od světoznámé modelky Karlie Klossové

Novinky, Eva Dvořáková

Třiadvacetiletá plavovláska je prestižní americkou modelkou. Navzdory svému nízkému věku byla vyhlášena jednou z 30 top modelek nového století. Od roku 2013 do roku 2015 patřila také mezi andílky světoznámé značky Victoria´s Secret.

Foto: Profimedia.cz

Karlie Klossová

Článek

Svým stylem, který unosí jak městské dívky, tak i elegantní divy, uchvátí každého. Umí se obléci pohodlně a stylově, ale i velmi žensky a rafinovaně. I proto je tak často v hledáčku světových paparazzi.

Stopětaosmdesát centimetrů vysoká modelka se štíhlou, atletickou postavou, za kterou vděčí mimo jiné i milovanému baletu, se stala ikonou mnoha žen.

Kromě profese modelky ale pečlivě zásobuje i svůj youtube kanál, na kterém demonstruje svou lásku k pečení, ale odpovídá i na zvídavé dotazy svých fanoušků.

V jednoduchosti je krása

Mladá modelka je důkazem toho, že stačí sladit pár zcela obyčejných kousků, které by měla mít v šatníku každá žena a z módy nedělat velkou vědu.

Vezměte si na pomoc bílé tenisky (mnohou být i nazouvací, tzv. slip on), světle modré džínové kalhoty a vlněný svetr. K teniskám dolaďte kabelu a jako svršek oblečte šedý kabát. Dokonalá volnočasová kombinace je na světě.

Foto: Archiv firem

Kalhoty, Lee, 2699 Kč. Slip on, Vans, info o ceně v obchodech. Kabelka, DKNY, 8170 Kč. Svetr, H&M, 349 Kč.

Jak být za dámu

Mladá modelka je milovnicí minimalistických, jednoduše kombinovatelných outfitů. Inspirujte se a vezměte na schůzku či večírek bílou sukni asymetrického střihu, společně s černým rolákem a tmavým kožichem.

Pro tento účel skvěle poslouží obyčejné lodičky, ale pozor. Měly by mít rozhodně jehlový podpatek. Silnější by totiž působil příliš robustně a jemnost outfitu by tak velmi snadno zazdil.

Foto: Archiv firem

Sukně, b.young, Zoot, 849 Kč. Lodičky, Asos, 2457 Kč. Kožich, F&F, 1299 Kč. Rolák, F&F, 279 Kč.

Kozačky nad kolena

Kozačky nad kolena nemusí vypadat lacině. Na první pohled sice každá žena zvedne obočí a většinou je rychle přejde pohledem k jinému, méně výstřednímu kousku. Avšak děláte chybu. Zkuste kombinaci s volnými šaty do půli stehen, například v šedé nebo khaki barvě.

Dopřejte si luxus v podobě vysokých semišových kozaček (lesklé nebo z broušené kůže mohou při špatném stylingu působit vulgárně) a vše završte stylovým, oversized kabátkem. Nezbytnosti schovejte do malé crosbody kabelky. I v zimě je také potřeba chránit se proti slunečním paprskům. Skvělou službu prokáží brýle se zrcadlovými skly.

Foto: Archiv firem

Brýle, Mango, 599 Kč. Vysoké kozačky, Baťa, 1439 Kč. Vlněný kabát, Zara, 2299 Kč. Kabelka, Mango, 599 Kč. Šaty, Mango, 599 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám