Hlavní obsah

Nadbytečná kila po Vánocích skryjí lichotivé střihy

Novinky, Eva Dvořáková

Pokud vám o svátcích chutnalo tak moc, že se sotva vejdete do kalhot, nezoufejte. Nejde o nic ojedinělého, a pokud se po Vánocích zase vrátíte do svých „zajetých” kolejí, jistě se tukové polštáře brzy ztratí. S jejich maskováním pomohou lichotivé střihy do A, nebo volné, oversized kousky.

Foto: Profimedia.cz

Za nadbytečná kila se nemusíte stydět. Pokud je chcete zakrýt, pomůže správný tvar, střih i barva oblečení.

Článek

Vsaďte na šaty

Milovnice volných šatů rovného nebo áčkového střihu nějaké to kilo navíc nemusí trápit, zřejmě si jich totiž ani nikdo kromě nich samých nevšimne. Pokud na tento druh zakrývání bříška chcete také vsadit, stačí vytáhnout ze skříně šaty, a to klidně i letní model.

Aby v něm nebyla zima, využijte služeb hřejivého ponča s rolákem a samozřejmě také silnějších punčocháčů. Nohy po kolena zahalte do kozaček a šeď ulic rozzařte barevným originálním kabátem.

Foto: Archiv firem

Kabát Desigual, Zoot, 6449 Kč. Kozačky, Deichmann, 1199 Kč. Šaty, H&M, 799 Kč. Pončo s rolákem, Lindex, 899 Kč. Silonky, Lindex, 299 Kč.

Foto: Archiv firem

1. Esprit, 1999 Kč. 2. Vero Moda, Zoot, 769 Kč. 3. Esprit, 1699 Kč.

Kouzlení pomocí klamu i stylingu

K zamaskování můžete využít i tolik oblíbené košile, u kterých je plandavost velmi žádaná. Vsaďte klidně na světlou barvu a pro jistotu, kamufláž i komfort využijte pletený přehoz přes ramena. Dobrou službu vám prokáže také optické kouzlení.

Vezměte si proto na pomoc džíny rovného nebo rozšířeného střihu a elegantní boty na klínku. Postavu opticky prodloužíte, tím pádem i zeštíhlíte a šikovným stylingem skryjete kila navíc.

Foto: Archiv firem

Košile, F&F, 429 Kč. Kabelka Matt&Nat, Urbanlux, info o ceně v obchodě. Přehoz, s.Oliver, 2199 Kč. Boty na klínku Toms, Urbanlux, info o ceně na webu. Džíny, F&F, 669 Kč.

Foto: Archiv firem

1. Esprit, 1199 Kč. 2. Dorothy Perkins, Zoot, 969 Kč. 3. New Yorker, 349 Kč.

Vysoký pas

Tradiční a každému jistě dobře známá rada je, že černá barva zeštíhluje. Tento fakt je nepopiratelný. Pokud vám váha občas hapruje a bokové kalhoty nejsou pro vás to pravé ořechové, vsaďte na velmi moderní džíny s vysokým pasem.

V tomto případě jde o kalhoty s knoflíky, které jsou samy o sobě vtipným doplňkem. Proto je můžete doplnit i o kratší tričko do pasu a nebát se, že vám při sezení budou vykukovat „madla lásky”. Pohodlí si zajistíte teplým kabátem a koženými botami. K tomuto outfitu se víc než kabelka hodí elegantní batoh.

Foto: Archiv firem

Slim džíny s vyšším pasem, Lindex, 999 Kč. Kožené tenisky Converse, 2490 Kč. Kabát, Esprit, 3499 Kč. Korkový batoh Matt&Nat, Urbanlux, info o ceně na webu. Šedé triko pro boubelky, Takko, 599 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám