Hlavní obsah

Bubble nails aneb 3D trend, který válcuje svět krásy

Novinky, ema

Nový trend ze světa krásy válcuje internet. Ovšem o kráse a estetice se dá hovořit většinou jen s nadsázkou. Dost bylo umělých, jako lopatičky vypadajících nehtů. Nyní jsou trendy vypouklé 3D bubliny.

BEZ KOMENTÁŘE: Bublinkové nehty ohromují svou tloušťkou

 
Článek

Umělé gelové nebo akrylové nehty nejsou ničím novým. Nosí je spousta žen. Není to zas tak dávno, co si je po vzoru světových celebrit mnoho žen a dívek začalo upravovat do špičky. Takto upravené nehty připomínaly drápy, nicméně i tak lze v některých případech hovořit o tom, že správně a profesionálně udělané vypadají dobře.

Trendy se ale mění a ten současný, nazvaný bubble nails, ve velkém válcuje sociální sítě. A jestli jste si dámy myslely, že vás v tomto směru, tedy ve zkrášlování nehtů a manikúře, už nemůže nic překvapit, možná jste se mýlily.

3D bubliny na nehtu

Bubble nails, jak už sám název napovídá, připomínají bubliny, které se „nafouknou“ přímo na nehtech. K této netradiční úpravě stačí umělý nehet, který se pomocí lepidla upevní na lehce zbroušený vlastní nehet.

Pak se v několika vrstvách začne nanášet akryl. Ten se nanáší do středu nehtu tak dlouho, dokud se hmota nedostane do požadovaného zakulaceného tvaru. Tím ale extravagantní zdobení nekončí. Oblíbenou dekorací jsou křiklavé barvy, třpytky, flitry, ale i různé aplikace.

Mnoho lidí a zejména pak profesionálů na sociálních sítích varuje před přílišným množstvím akrylu, který může nehty poškodit. Zejména pak zdůrazňují, že nejdéle by je člověk měl nosit zhruba měsíc a pak nehtům dopřát odpočinek v podobě klasického modelování.

Reklama

Související témata:
Umělé nehty

Výběr článků

Načítám