Hlavní obsah

Boty letošního podzimu

Novinky, ema

Nejen na jaře si šatník žádá osvěžení. Po létě ze skříní vyřazujeme vyloženě lehké kousky, botníky pro změnu opouštějí žabky, sandálky a všechny otevřené boty. Co by v něm ale nemělo chybět letos na podzim? Inspiraci přinesla přehlídková mola. Čerpat ji ale můžeme i v ulicích.

Foto: Profimedia.cz

Inspiraci můžete čerpat v ulicích.

Článek

Sofistikované ploché boty

Mohou to být nazouváky, neboli takzvané loafers či mokasíny, nebo velmi oblíbené a trendy boty střihu slip on. Variantou jsou také podzimní baleríny z pevného materiálu a se silnější podrážkou.

Dají se kombinovat s čímkoliv, od sukně po džíny. Nebojte se vybírat ze široké škály barev. Na podzim vede vínová, hořčicově žlutá, ale i bordó či mechově zelená.

Foto: Profimedia.cz

Ploché boty

Foto: Archiv firem

1. Mel, Destroy, info o ceně v obchodě. 2. Salamander, info o ceně v obchodě. 3. Aldo, 2999 Kč. 4. Roxy, 2950 Kč. 5. Vans, info o ceně v obchodě.

Kozačky do práce i na párty

Vyznačují se robustnějším podpatkem, který by v žádném případě neměl být jehlový. Základem je totiž vydržet v takových botách celý den. Ráno je obout do práce nebo na schůzku a ve večerních hodinách vyrazit na večírek. Jsou elegantní a multifunkční. Nebojte se odvázat a hrajte si s barvou, texturou a materiály.

Foto: Profimedia.cz

Pohodlné kozačky na podpatku

Foto: Archiv firem

1. Mohito, info o ceně v obchodě. 2. Salamander, info o ceně v obchodě. 3. Aldo, 2999 Kč. 4. Reserved, info o ceně v obchodě. 5. Topshop, info o ceně v obchodě.

Trendy bílé tenisky

Pár bílých tenisek rozbije šedý outfit, trendy velí kombinovat je s elegantním stylem, sukněmi, šaty. Oblékněte je k rockovému stylu s potrhanými džínami nebo ke klasickému looku – černým společenským kalhotám a bílé košili. Variant je několik, inspiraci najdete už i v českých ulicích.

Foto: Profimedia.cz

Bílé tenisky

Foto: Archiv firem

1. Nike, Humanic, 1899 Kč. 2. Vans, info o ceně v obchodech.3. Deichmann, 599 Kč. 4. Adidas Superstar, 2399 Kč.

Biker boots

Stylové a funkční biker shoes se na výsluní oblíbenosti hřejí už dlouho. A není se čemu divit. Noste je s punčocháči, ke kalhotám nebo k sukni. Letos se ale zaměřte na detaily, zipy, přezky, šněrování. Pokud navíc investujete do kvalitního, třeba koženého páru biker bot, mohou vám sloužit klidně několik sezón.

Foto: Profimedia.cz

Biker boots

Foto: Archiv firem

1. Bonprix, 749 Kč. 2. Aldo, 2999 Kč. 3. Salamander, info o ceně v obchodě. 4. Baťa, 2399 Kč. 5. Mel, Destroy, info o ceně v obchodě.

Holínky

Pokud vás překvapí liják a vy zrovna budete muset do města nebo do obchodu, vyplatí se mít v záloze pěkný a stylový pár holínek. Nezáleží na značce nebo stylu, určitě je totiž neunosíte denně.

Internetové i kamenné obchody nabízejí nespočet veselých, barevných i klasických variant, takže si zaručeně vybere každý.

Foto: Crocs

Holínky

Foto: Archiv firem

1. Bonprix, 749 Kč. 2. Calvin Klein, Destroy, info o ceně v obchodě. 3. Tom Joule, Zoot, 899 Kč. 4. Novesta, Zoot, 1989 Kč. 5. Be Only, Zoot, 899 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám