Hlavní obsah

Krajkový podvazek místo kabelky

Novinky, ema

Místo kabelky podvazek? Proč ne. Tímto heslem se řídí nová značka, která se skrývá pod názvem Sassy Stash. Nabízí ženám možnost nosit telefon, lesk na rty, nebo snad i klíč od bytu na netradičním místě: na stehně. A jako bonus ještě vypadat přitažlivě.

BEZ KOMENTÁŘE: Do krajkového podvazku se dá schovat mobil nebo šminkyVideo: Sassy Stash

 
Článek

Krajkový podvazek, který si žena na tělo připevní pomocí suchého zipu, bude možná náhradou za malé kabelky přes rameno, které spousta žen a dívek nosí na večerní party. Americká firma doufá, že pomocí podvazku s názvem Sassy Stash donutí ženy, aby redukovaly vše potřebné pouze na několik málo věcí, které se vejdou právě do krajkových kapsiček umístěných na stehně.

Podvazkový pás na stehno je podle výrobce možné nosit pod sukni, kraťasy, pro odvážné může také posloužit jako módní doplněk, například v případě, kdy bude vykukovat zpod večerních šatů.

„Dívky si vyrazily ven a každá z nich s sebou měla kabelku nebo psaníčko. Když ale přišly do klubu, všechny si musely nechat kabelky zkontrolovat. Jedna po druhé vytáhla nezbytnosti, které potřebovaly: mobilní telefon, občanku, kreditní kartu, lesk na rty. A pak přišla otázka, kam s nimi? Sassy Stash je chytrý, bezpečný a stylový doplněk pro ženy na party,“ stojí na stránkách firmy.

Na honosnou večerní party

Produkt tedy jasně cílí na mladé ženy a dívky, které, na rozdíl od žen v České republice, na víkendové akce do klubů chodí téměř výhradně v koktejlkách a podpatcích, a kde je platba kartou v naprosté většině samozřejmostí.

V mnohých velkých městech v zahraničí mají totiž velké, nebo slavné kluby předepsaný dress code, který se musí dodržovat. A to u nás neplatí.

Výrobce se snaží ženy přesvědčit, že kabelky jsou přežitek. Vše potřebné lze podle něj schovat do titěrného podvazku a užívat si tak volnosti a být bez obav, když se žena rozhodne kabelku schovat do šatny, nebo ji snad svěřit kamarádkám.

Podvazek se vyrábí ve třech téměř totožných provedeních a všechny tři varianty stojí zhruba 870 Kč.

Anketa

Co si myslíte o novince Sassy Stash?
Je to vtipný a hezký doplněk
77,4 %
Pochybuji o účinnosti
6,4 %
Nesmysl, tahající z lidí peníze
16,2 %
Celkem hlasovalo 327 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám