Hlavní obsah

Tyrkysová je znamením etna, dá se ale obléci i elegantně

Novinky, Eva Dvořáková

Tyrkysová barva je velmi výrazná a k jejímu nošení se musí spousta lidí nejprve rozhoupat. Následující outfity jsou ovšem inspirací, která by mohla dodat všem, kteří ještě váhají, trochu odvahy. Ačkoliv se tyrkysová objevuje hlavně na etno doplňcích, i v šatníku vypadá velmi dobře.

Foto: Profimedia.cz

Tyrkysová v šatníku vypadá velmi dobře. Ilustrační foto

Článek

Tyrkysový top

Tyrkysovou kombinujte s nude odstíny. To znamená jemné pastelové barvy od světle modré po šedou, starorůžovou, v některých případech můžete sáhnout i po jemné žluté. Zkuste šedé džíny (čím světlejší, tím lepší), tyrkysový top, kabelku a sako ve stejném nebo podobném odstínu a propletené žabky v mentolové barvě.

Foto: Archiv firem

Kabelka LYDC, Zoot, 1299 Kč. Žabky, Roxy, 790 Kč. Sáčko, New Yorker, 999 Kč. Top, Takko, 299 Kč. Džíny, H&M, 899 Kč.

Trendy look

Krok s módou můžete držet tehdy, když oblečete nejnovější trendy. V tomto případě je to kombinace elegantních kousků se sportovními teniskami. Zkuste proto tylovou sukni, tyrkysové sportovní tenisky a elegantní top. Šmrnc dodá flitrované psaníčko s kolibříky, přes ramena přehoďte džínovou bundu.

Foto: Archiv firem

Psaníčko, F&F, 799 Kč. Tenisky New Balance, Asos, info o ceně na webu. Top, New Yorker, 249 Kč. Džínová bunda, Roxy, 2650 Kč. Tylová sukne, Tamsin London, 1710 Kč.

Boho styl

Elegantně s tyrkysovou? Jde to. A to nejlépe díky letos velmi populárnímu boho (bohémskému) stylu. Zkuste jej pomocí krajkových šatů s širokými rukávy, neotřelých sandálů s podrážkou z provázků, tyrkysovými doplňky a širokého hnědého klobouku.

Foto: Archiv firem

Boty Tamasis, Answear, 899 Kč. Klobouk, Tamsin London, 915 Kč. Kabelka, Tamsin London, 1505 Kč. Šaty, H&M, 999 Kč. Náhrdelík, F&F, 229 Kč.

Reklama

Související témata:
Tyrkysová

Související články

Bílou barvou oslníte hlavně v létě

Začala sezóna letních prázdnin, dovolených u moře a slunění s cílem opálené pokožky. Jako každý rok, i letos si módní trendy pohrávají s kontrasty. Nechte...

Dlouhé sukně a šaty pro maximální pohodlí

Sukně a šaty jsou v létě nepostradatelnou položkou v šatníku mnohých žen. Ty, které svou délkou sahají pod kolena nebo až po kotníky, skýtají neocenitelné...

Výběr článků

Načítám