Hlavní obsah

Jak nosit džíny pánského střihu

Novinky, Eva Dvořáková

Jak nosit takzvané „boyfriend” jeans, tedy džínové kalhoty pánského střihu? Není na tom rozhodně nic složitého. Na rozdíl od v poslední době velmi oblíbených úzkých kalhot ale jejich styling vyžaduje více snahy.

Foto: Archiv firmy

Ikonické džíny Levi´s v modelu 501 jsou mezi ženami díky boyfriend střihu velmi oblíbené.

Článek

Kostky v kurzu

Kostkovaná košile je klasika, která jen tak neomrzí. Skvěle se hodí ke světlejším džínům, stačí pak jen doladit správnými doplňky. V tomto případě můžete využít místo klasické černé kabelku a boty v jemně béžové barvě se zlatými akcenty.

Pokud si potrpíte na barevné nehty, přelakujte je také zlatým nánosem, nebo třpytkami. Naprostou nezbytností v letních dnech jsou také velké sluneční brýle.

Foto: Archiv firem

Brýle O Sun, O Bag, 1490 Kč. Kabelka Rocco Barocco, Answear, 1590 Kč. Nazouváky Toms, Urbanlux, 1942 Kč. Košile, F&F, 399 Kč. Džíny, F&F, 699 Kč.

Jednoduchá kombinace

Pokud si pořídíte „boyfriendy” ve velmi světlé džínovině, nemusíte si s jejich kombinováním příliš lámat hlavu. Bohatě vám totiž postačí oblíbené černé tílko (ať už upnuté, nebo volnější) a černá kabelka.

Moc dobře k takové kombinaci vypadají bílé lodičky a zlatý dlouhý náhrdelník na krk. Na podzim můžete lodičky vyměnit za kotníkové boty na podpatku nebo tenisky, a na tílko obléci vypasované sako.

Foto: Archiv firem

Černá kabelka, DKNY, 10 125 Kč. Lodičky, Botovo, 623 Kč. Pozlacený náhrdelník, Antipearle, 7 100 Kč. Tílko, H&M, 129 Kč. Džíny, Levi´s, info o ceně v obchodě.

Nadčasově trendy

Přemýšlíte, jak pomocí džínů v boyfriend střihu vytvořit nadčasový outfit? Využijte toho, že se v některých obchodech už začínají objevovat podzimní kolekce. V těch totiž můžete objevit opravdové klenoty, například v podobě nadčasových tenisek na zip s gumovou podrážkou.

Slaďte je s vestou v hořčicovém odstínu, kterou rafinovaně využijte místo topu a doplňte moderními slunečními brýlemi s kulatými obroučkami.

Tmavé kabelce se vyhněte. Ke žluté se skvěle hodí neutrální bílá, která se promítá i na podrážce sportovních bot.

Foto: Archiv firem

Černé polobotky, DKNY, 5250 Kč. Brýle, F&F, 249 Kč. Kabelka Silvien Heach, Answear, 799 Kč. Zavinovací top, F&F, 999 Kč. Džíny, Levi´s, info o ceně v obchodě.

Může se vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám