Hlavní obsah

Zvířecí potisky patří k létu, kombinujte je ale opatrně

Novinky, Eva Dvořáková

Zvířecí potisky jsou skvělou volbou především v letním počasí. Jak na ně? Především rafinovaně. Protože je zvířecí potisk velmi výrazný, je třeba jej nosit a kombinovat velmi opatrně.

Foto: Profimedia.cz

Zvířecí potisky jsou stále velmi aktuální.

Článek

Boho outfit

Rozevláté šaty pytlovitého střihu s motivem zebry přímo vybízejí ke kombinování v bohémském stylu. Outfit snadno vytvoříte pomocí pytlovité kabelky na rameno bez zbytečných kapes, velkých brýlí s obroučkami alá kočičí oči a zlatavých sandálů s páskem přes kotník.

Boho styl si však za každých okolností žádá šperky. Pokud v aktuálních letních slevách narazíte na náhrdelník se spoustou řetízků a korálky, rozhodně neváhejte. Jestli si ráda lakujete nehty, vyzkoušejte tyrkysovou, pastelově žlutou, nebo oranžovou. Z doplňků slaďte s maxi prsteny, prstýnky na prsty u nohou, nebo dřevěnými náramky.

Foto: Archiv firem

Brýle, Orsay, info o ceně v obchodě. Sandálky, F&F, 369 Kč. Kabela, TReserved, info o ceně v obchodě. Náhrdelník, New Yorker, 199 Kč. Šaty, s.Oliver, 999 Kč.

Extravagance a klasika

Moderně a elegantně. I tak můžete obléci na první pohled extravagantní plátěné kalhoty s leopardím potiskem. Doplňte je obyčejný bílým trikem nebo košilí či halenkou, která by neměla chybět v žádném dámském šatníku.

Další nepostradatelnou věcí by pak měla být džínová bunda. Parádu uděláte i s plísňovou „džískou” po mamince, a vůbec nevadí, pokud vám bude objemově trochu větší.

Jak s doplňky? Zkuste vsadit na červenou. Pokud je to ale pro vás moc extravagantní, nic nezkazíte velbloudí, šedou nebo béžovou barvou.

Foto: Archiv firem

Kalhoty s leopardím potiskem, Mango, 749 Kč. Džínová bunda, Lee, 3299 Kč. Kabelka, Matt&Nat, 2899 Kč.Top, Orsay, info o ceně v obchodě. Baleríny, Mel, info o ceně v obchodech Destroy.

Stříbrný leopard

Leopardí potisk se nemusí objevovat jen na oblečení. Skvěle vypadá i na doplňcích. Proto toho využijte a oživte jím outfit na večerní party. Většinou se využívá leopardího potisku ve spojení se zlatou barvou a doplňky, protože vypadá velmi luxusně.

Zkuste na to jít jinak a využijte černé šaty se stříbrnými flitry. V létě nepotřebujete sáčko, proto využijte velmi moderní dlouhou vestu bez rukávů, která outfitu dodá punc luxusu. Červená rtěnka je sice velmi slušivá, nicméně vyplatí se vyzkoušet luxusní višňovou, kterou je vhodné sladit s lakem na nehty.

Foto: Archiv firem

Vesta bez rukávů, Tamsin London, 1140 Kč. Sandálky na podpatku, Botovo, 1073 Kč. Rtěnka, Oriflame, 119 Kč. Kabelka, Zara, 499 Kč. Šaty, Reserved, info o ceně v obchodě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám