Hlavní obsah

Kalhoty, nebo sukně? V létě je ideální kompromis v podobě kalhotové sukně

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud se chystáte ven a nemáte náladu ani na sukni, ani na kalhoty, vyřešte to kompromisem, tedy kalhotovou sukní. Ve svých kolekcích pro letošní jaro a léto ji uvedla spousta známých firem, proto s jejím sehnáním nebudete mít zajisté nejmenší problém.

Foto: Zara, Mango

Kalhotovou sukni nabízejí známé módní řetězce.

Článek

Jak ji nosit? Velice jednoduše. Díky její univerzálnosti ji lze využít na několik způsobů. Noste ji jako klasické kalhoty, s tričkem, páskem v pase a teniskami pro ležérní a volnočasový vzhled. Obléknout ji ale můžete i do kanceláře jakožto oživení od klasického kostýmku. Jak? Stačí k šedým nebo černým kalhotám obléknout košili či halenku, sako a boty na podpatku.

Na piknik se hodí vzorované široké nohavice s tílkem nebo krátkým topem. Při pěkném počasí se nebojte doplnit sandálkami na klínku a kabelkou na rameno.

Inspiraci najdete i u celebrit. Například Victoria Beckhamová lesklou černou kalhotovou sukni doplnila o extra vysoké boty na podpatku se šněrováním, hnědý svetr a modrý šál.

Na bílou barvu vsadila Kendall Jennerová, která volila velmi úsporný, na prsou překřížený top.

Ukázkovou eleganci předvedla 185 centimetrů vysoká modelka Karlie Klossová. V nesmrtelné kombinaci černé, hnědé a bílé vypadala naprosto dokonale.

Foto: Profimedia.cz

Victoria Beckhamová, Kendall Jennerová, Karlie Klossová

V podání dam z ulice může kalhotová sukně vypadat dobře i se svetrem či jiným vzorovaným topem. V některých obchodech lze zakoupit set se stejně vzorovaným topem.

Foto: Profimedia.cz

Noste svetry a tenisky.

Elegance vždy dosáhnete, pokud kalhotovou sukni zkombinujete dohromady s lodičkami. Klíč k úspěchu je pak už jen přiléhavý top, který vyváží široké nohavice a zúží pas.

Foto: Profimedia.cz

Kalhotovou sukni můžete obléci i k podpatkům s úzkým topem.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám