Hlavní obsah

Festivalová sezóna je za rohem, v USA udává trendy

Novinky, ema

Hudební festival Coachella je proslavený tím, že se na něj sjíždějí nejenom hudební nadšenci, ale i celebrity z celého světa. A to ne tak ledajaké. Letos se mezi návštěvníky objevila i barbadoská zpěvačka Rihanna, Leonardo DiCaprio, Alessandra Ambrosiová, Paris Hiltonová a spousta dalších. Jak si celebrity poradily s outfitem v horkých dnech festivalu?

Foto: Profimedia.cz

Alessandra Ambrosiová se s kamarádkami na Coachella hudebním festivalu moc dobře bavila a předvedla hned několik módních outfitů.

Článek

Hudební festivaly, jak je známe v České republice, jsou od těch v zahraničí většinou velmi odlišné. Zejména pak prostředím a také podnebím. Na Coachellu, kde se představili umělci jako Drake, David Guetta, Florence and the Machine, Hozier a další, dorazila spousta světoznámých celebrit, ale i obyčejných lidí, kteří si přišli vychutnat festivalovou atmosféru.

Každoročně se kromě hudby sleduje i módní vkus a styl všech návštěvníků. Letos se to na festivalu hemžilo etno outfity a ty zvolily prakticky všechny ženy bez ohledu na to, zda jsou nebo nejsou známé.

Čtyřiatřicetiletá topmodelka Alessandra Ambrossiová se na festivalu dobře bavila ve společnosti svých kamarádek, které spojovala nejen dobrá nálada, ale i hippie styl a nápadité doplňky. Extravagancí protřelá zpěvačka Katy Perryová se nenechala zahanbit a dorazila v mohutném, na krku pevně posazeném náhrdelníku a Rihanna tancovala na koncertě v obřím ponču.

Foto: Profimedia.cz

Rihanna

Foto: Profimedia.cz

Katy Perryová

Foto: Profimedia.cz

Paris Hiltonová vyměnila podpatky za balerínky

Foto: Profimedia.cz

módní blogerka Chiara Ferragniová

Foto: Profimedia.cz

Kylie Jennerová a Kendall Jennerová

Potvrdilo se, že i hudební fanynky mají zájem o styl a vkus. Mnohdy mohly být díky svému outfitu považovány i za celebritu. Jedná se o jev, který je u nás spíše raritou než běžnou záležitostí.

Zatímco u nás se návštěvnice festivalů zaměřují spíše na praktičnost a funkčnost oblečení, návštěvníci Coachelly tyto aspekty odložili stranou a zaměřili se na módní stránku. Ačkoliv jde možná o nepraktickou věc, je nepopiratelným faktem, že se to doopravdy podařilo. Nezřídka se také stává, že se trendy a outfity stanou inspirací i pro nadcházející sezónu.

Foto: Profimedia.cz

Na festivalu hrály prim etno doplnky

Foto: Profimedia.cz

Přítomným dámám to na festivalu velmi slušelo

Foto: Profimedia.cz

Výrazné šperky byly vidět na každém kroku

Foto: Profimedia.cz

Díky horkému počasí byla k vidění odhalená těla

Foto: Profimedia.cz

Všichni se dobře bavili

Foto: Profimedia.cz

Jako ochranu proti slunci, ale i módní doplněk spousta žen na hlavu nasadila klobouk

Foto: Profimedia.cz

K vidění byl jeden zajímavější doplněk přes druhý

Reklama

Výběr článků

Načítám