Hlavní obsah

Léto ovládnou sportovní tenisky

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdysi nemyslitelné se stalo skutečností. Boty, které byly ještě nedávno určené výhradně jen na sport, se staly módním doplňkem. Ten by neměl chybět v botníku žádné ženy milující módu a styl.

Foto: Profimedia.cz

Tenisky se nosí k šatům i k sukním.

Článek

Nosí se k šatům, sukním, kalhotám i kraťasům, úzkým i širokým džínům. A samozřejmě i na sport. Záleží na vkusu a chuti každé ženy, jak sportovní boty a tenisky zakomponuje do svého outfitu.

Některé celebrity oceňují jejich vysoký komfort a pohodlí natolik, že se je vůbec nebojí obout ani na červený koberec k obleku nebo k elegantním šatům.  Boty, které byly původně určeny na běh a sportovní aktivitu, se tedy pomalu ale jistě posunuly do kategorie módní nutnosti. Nemluvě o tom, že v teniskách se tramvaj nebo metro dobíhá daleko snadněji než v botách na vysokém podpatku. Ale o tom to není.

Foto: Archiv firem

Vybavte se na léto barevnými teniskami. Nosí se ke všemu. Nike Air Max, Queens, 3990 Kč. Žluté tenisky, Converse, 1790 Kč. Bílé se zipem, Reserved, info o ceně v obchodě. Běžecké boty, Nike, v prodeji od dubna 2015. Modré Nike Rosherun, Queens, 2390 Kč.

Foto: Archiv firem

Vzorované tenisky, Toms, info o ceně na webu. S hvězdičkami Pepe Jeans, Destroy, info o ceně v obchodě. S květinami, vans, info o ceně v obchodě. Modré s růžovou podrážkou, Roxy, 1350 Kč. Červeno bílé, Converse, 1790 Kč.

Milovníci stylu určitě ocení možnost kombinace nedbalého, přesto ale velmi pohodlného a ležérního vzhledu. Pokud stále hledáte inspiraci, jak kombinovat sportovní tenisky s elegantním outfitem, klikněte si na módní blogy, kde je outfitů a kombinací nespočet.

S čím kombinovat? Koketního a mladistvého vzhledu dostáhnete kombinací se sukní, eleganci vytvoříte symbiózou s dlouhými šaty pod kolena, nebojte se ovšem sáhnout na maxi šaty po kotníky. K černému pánskému stylu nebo obleku zkuste vyrazit s černými nebo bílými teniskami, méně formální akci doplňte o kotníčkové kecky nebo barevné tenisky na zesílené platformě, které jsou také velkým hitem sezóny.

Foto: Archiv firem

Tyrkysové a fialové tenisky k dostání v 50 barvách, Adidas Superstar Supercolor, info o ceně v obchodě. Černé kožené tenisky, Converse, 2190 Kč. Zelené s fialovou podrážkou Onitsuka Tiger Sakurada, Zoot, 2 199 Kč. Růžové Nike Airmax Thea, Queens, 2990 Kč

Foto: Archiv firem

Růžové New Balance, Answear, 1999 Kč. S květinami Vagabond, Zoot, 1999 Kč. Žíhané šedé Blink, Destroy, info o ceně v obchodě. S holografickým zdobením, Botovo, 873 Kč. Krémové s nápisy, Vans, info o ceně v obchodě. Bílé se zdobením, Botovo, 748 Kč.

Foto: Archiv firem

Nike Air Max Zero, info o ceně v obchodech. Černo bílé tenisky Puma, Queens, 2490 Kč. Běžecké boty Nike Free Flyknit, v prodeji od dubna.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Sportovní styl podle Jennifer Anistonové

Šestačtyřicetiletá sympatická herečka a představitelka Rachel z populárního amerického seriálu Přátelé je svými fanynkami obdivována a napodobována nejen pro...

Výběr článků

Načítám