Hlavní obsah

Sportovní oblečení v podání známých módních značek

Novinky, Eva Dvořáková

Nejen po Vánocích, ale i v průběhu celého roku se mnoho lidí rozhodne udělat něco pro svou postavu. A protože jak začátečníci, tak i zkušení sportovci chtějí při fyzické aktivitě vypadat dobře, častokrát musí investovat do funkčního a pohodlného sportovního oblečení.

Foto: Archiv firem

S prodejem sportovního oblečení nejen na trénink, ale i na denní nošení začaly i módní značky. Šedé triko H&M, 799 Kč. Modrá podprsenka, 599 Kč. Triko, 449 Kč, obojí Mango.

Článek

Pryč jsou doby, kdy se do fitness center chodilo ve vytahaných teplákách a starých, vyřazených tričkách. V dnešní době je velmi moderní sportovní styl a některé tréninkové prvky se přesouvají i mezi kousky na denní nošení. Sportovní boty k šatům, nebo úzkým džínám? Proč ne.

Dnes už to dávno není neobvyklý jev. Boty, které jsme kdysi vnímali jako výhradně určené na sport se dnes nosí i k elegantnímu oblečení. Z posilování a cvičení se totiž poslední dobou stává moderní trend. Ruku v ruce s ním jde samozřejmě i životní styl, zejména co se týče zdravého a alternativního stravování.

Pokud ale člověk chce dbát na svůj vzhled i v posilovně, při cvičení, či běhu a záleží mu na značkách, které obléká, bude muset počítat s tím, že do takového vybavení může investovat i několik tisíc korun.

Foto: Archiv firem

Neonová podprsenka, Nike, 1190 Kč. Boty na běh, PUMA, 2999 Kč. Tílko Get fit, F&F, 279 Kč. Bunda, Nike, info o ceně v obchodě. Sportovní taška, SAM73, 479 Kč. Legíny, Adidas Originals, 749 Kč.

Hravost a originalita

Letošní rok přináší v tréninkových kolekcích barvy a originální prvky. Vedou neonové a svítivé odstíny, které se objevují jak na podprsenkách, tak i v kontrastech na sportovních botách.

Výjimkou ale nejsou ani zvířecí a květinové vzory, motivační slogany na tílkách i legínách a funkční trika s dlouhými rukávy. Ani boty už nejsou jednobarevné, designéři všech značek dávají prostor své představivosti a hrají si i s barvou a tvarem podrážky.

Foto: Archiv firem

Poprsenka se vzorem, Bonprix, 399 Kč. Batoh na cvičení, Lindex, 899 Kč. Triko s dlouhým rukávem, H&M, 499 Kč. Mikina s kapucou, PUMA, 1899 Kč. Sportovní boty, Adidas, 2499 Kč. Legíny, PUMA, 1499 Kč.

Sportovní kolekce určené na aktivní trénink uvádí mimo známé značky i obchody, od kterých by to nikdo nečekal. Značky, o kterých by ještě nedávno nikdo neřekl, že by se zabývaly oblečením na sport, mimo elegantní oblečení uvádějí i propracované sportovní kolekce za přijatelné ceny. Kombinování se známými firmami, které jsou ve sportovním světě legendami, se tak přímo nabízí.

Foto: Archiv firem

Sportovní top s podprsenkou, PUMA, 1099 Kč. Boty NIKE, 1859 Kč, Answear. Mikina, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Ponožky, H&M, 249 Kč. Podprsenka, Adidas, 1099 Kč. Sportovní legíny, Lindex, 899 Kč.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám