Hlavní obsah

Na prestižní přehlídce Victoria’s Secret zazářily nejbohatší modelky světa

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna z největších módních událostí letošního podzimu se letos konala v Británii. Na londýnském mole se prošlo sedmačtyřicet „andílků”, modelek prestižní značky Victoria’s Secret. Show plná krásných žen, dráždivého spodního prádla, kýče a hříšných póz přilákala na tři tisíce diváků.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Prestižní přehlídka luxusního prádla Victoria’s SecretVideo: Reuters

 
Článek

Přísný dietní režim téměř bez jídla a program nabitý tvrdým tréninkem a posilováním. I tak vypadala několikatýdenní rutina téměř padesáti modelek, které se prošly po mole v titěrném prádle značky Victoria’s Secret. Módní událost sledovaly 3000 diváků především ze světa showbyznysu a mnoho z nich zaplatilo v přepočtu neuvěřitelných 350 tisíc korun za vstupenku na jedinečnou módní přehlídku.

Pět měsíců po porodu hvězdou přehlídky

Není tedy divu, že se na mole předvedly i ženy, které jsou v seznamu nejbohatších modelek světa. Mezi ně patří například Doutzen Kroesová či Adriana Limová, které na seznam zařadil prestižní časopis Forbes.

Doutzen Kroesová je v modelingovém světě proslavena především díky svým křivkám. Letos byla jednou z největších hvězd večera. Devětadvacetiletá modelka totiž před pouhými pěti měsíci přivedla na svět své druhé dítě, dceru Myllenu Mae.

Foto: Profimedia.cz

Doutzen Kroesová

Letos byly kolekce inspirovány hned několika tématy. White & Black Ball kolekce byla inspirována akcí, kterou uspořádal v roce 1966 Truman Capote. Andělská křídla zase patřila do části inspirované pohádkovou a fantasy tematikou. Mnoho modelů zdobily blyštivé křišťály značky Swarovski, partnera letošní módní přehlídky.

Luxusní podprsenka za milióny

Exkluzivní modely předvedly modelky Adriana Limová a Alessandra Ambrosiová, které na molo vynesly set spodního prádla Fantasy bra v přepočtu za padesát miliónů korun. Je zdobeno diamanty, safíry, rubíny, krystaly a osmnáctikarátovým zlatem.

Foto: Profimedia.cz

Alessandra Ambrosiová a Adriana Lima předvedly nejdražší spodní prádlo značky, a to v hodnotě padesát milionů korun

Foto: Profimedia.cz

Candice Swanepoelová.

Adriana Limová se podle deníku Daily Mail přiznala, že před přehlídkou nejedla ani nepila. Pitný režim přerušila dvanáct hodin před přehlídkou ze strachu, aby neměla na mole nafouknuté břicho.

Na exkluzivní módní události, kde je tradicí živá hudba, vystoupila zpěvačka Taylor Swiftová, která by mohla směle konkurovat modelkám v prádle, ale i zpěvák a textař Ed Sheeran a další.

Foto: Profimedia.cz

Modelky předvedly vypracovaná těla.

Foto: Profimedia.cz

Modelky se po mole procházely za doprovodu slavných hudebníků.

Foto: Profimedia.cz

Spodní prádlo doplňovaly, jako již tradičně, andělská křídla.

Foto: Profimedia.cz

Krásná Candice Swanepoelová.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Tereza Maxová dává naději dětem bez domova

Charitativní módní přehlídka Nadace Terezy Maxové oslavila jubilejní desátý ročník. Spojením dobré věci, emotivních příběhů opuštěných dětí a módní přehlídky...

Výběr článků

Načítám