Hlavní obsah

Návody, jak vytvořit trendy účesy v domácích podmínkách

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Copy a elegantní účesy hrají stále prim. Ačkoliv na první pohled někdy vypadají velmi složitě, není tomu tak. Ambasadoři a stylisté renomovaných značek vám ukážou, jak si takový účes připravit doma, a to za pomoci běžně dostupných přípravků.

Foto: Archív firem

Podzimní trendy 2014

Článek

Přední vlasová stylistka Sally Brooks značky Nivea vám ukáže, že úprava vlasů může být opravdu snadná a výsledkem je skvělý účes, který vytvoříte, aniž byste nad ním strávili hodiny.

Zauzlený cop

Foto: Nivea

Účes

Největší účinek často vzniká díky těm nejmenším detailům. Tento cop vypadá komplikovaně, ale jeho úprava je opravdu snadná. Vlasy jednoduše svazujte do malých uzlů, které vytvoří tvar účesu. Vypadá skvěle u všech délek vlasů a vydrží vám celý den.

Foto: Nivea

Účes

Foto: Nivea

Účes

Foto: Nivea

Účes

Sofistikovaná 60. léta

Foto: Nivea

Účes

Nadýchaný objem 60. let je nepřekonatelný a toto je zcela nadčasový klasický účes. Pro moderní vzhled a s objemem pracujte pouze na temeni.

Foto: Nivea

Účes

Foto: Nivea

Účes

Elegance

Foto: Nivea

Moderní ofina a okouzlující lesk dodávají účesu elegantní nádech. Nízký ohon s nízkou postranní pěšinkou zase trendy styl. Kdo říká, že se ohony nehodí pro večerní nošení?

Foto: Nivea

Účes

Foto: Nivea

Účes

Originální cop

Foto: Nivea

Vlasy načechrejte, aby získaly bohatší texturu, a splétejte do volnějšího copu. Tak získají živější vzhled a složitý účes bude působit moderněji.

Foto: Nivea

Účes

Foto: Nivea

Účes

Precizní ohon 

Foto: TONI&GUY

Účes

Mark Hampton, Global Ambasador Toni Hair Meet Wardrobe utvořil na první pohled velmi jednoduchý účes zakládající si na dokonale precizní hladkosti a lesku.

Foto: TONI&GUY

Účes

Ležérní vlny 

Foto: LOréal Professionnel

1

Éteričnost a ARTY styl v kombinaci s přirozeností podle Michala Zelenky - ambasadora značky L'Oréal Professionnel.

Foto: LOréal Professionnel

3

Foto: LOréal Professionnel

2

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Jak účinně bojovat s lupy

Během svého života se s lupy setká téměř polovina populace. Přestože se jedná o kožní nemoc, lupy mohou způsobovat i řadu estetických problémů. Oblečení poseté...

Zpátky do minulosti aneb účesy z 80. let

Osmdesátá léta, doba živelných diskoték, „plesnivých” mrkváčů a mokré trvalé na vlasech. Kdo ji neměl, jako by snad ani nebyl. Když se lidé dívají na své fotky...

Výběr článků

Načítám