Hlavní obsah

Podzimní módní inspirace v podání slavných žen

Novinky, Eva Dvořáková

Z čeho čerpat podzimní inspiraci? Nejlépe od těch nejzkušenějších a módou nejprotřelejších, tedy od hvězd. Za jejich outfity totiž stojí ta nejznámější jména, špičkoví módní návrháři, kteří udávají módní trendy, jimiž se řídí téměř celý svět. A jaké je letošní poselství hvězd? Hlavně aby nebyla nuda.

Foto: Archiv firem

Styl Gwen Stefani aneb v jednoduchosti je krása: Vlněný kabát, Zara, 5299 Kč. Šála, F&F, 329 Kč. Legíny, Lindex, 699 Kč.

Článek

Jednu věc mají vybrané čtyři slavné ženy, milovnice módy, společnou. Nebojí se chladného počasí a umí se mu stylově postavit. Neschovávají se do pochmurných tmavých barev, ba naopak. Vstříc nastávajícímu podzimu vyrazily v barevných, originálních kabátcích. Podobné ale koupíte i u nás.

Šťastná kombinace

Odvážnou kombinaci tří barev zvolila mladá country zpěvačka Taylor Swiftová. Je ale vidět, že si takový outfit může bez problémů dovolit. A to především díky věku, štíhlé postavě, ale i barevným tónům, které zvolila. Kdyby byly modré šaty jen o něco světlejší a zelený kabát pastelový, boty barvy zralých jahod, outfit by působil nevyrovnaně a budil by příliš pozornosti. Taylor Swiftová ale zvolila „vintage” barvy, na kterých ostatně stojí její osobní styling. S tmavě cihlovými botami sladila kabelku i rtěnku. Zkuste to i vy.

Foto: Archiv firem

Styl Taylor Swiftové: Zelený kabát, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Červené kozačky, Botovo, 673 Kč. Modré šaty, Bonprix, 779 Kč.

Divočina na podzim

Kombinaci leopardího kabátku a neutrálního zbytku oblečení zvolila populární britská moderátorka Fearne Cottonová. Pod leopardí kabát oblékla střízlivé černé šaty nad kolena s bílou aplikací, a na nohy místo oblíbených elegantních kozaček obula odrbané tenisky ke kotníkům. Volba kabelky je trochu sporná, lepší by byl elegantnější kousek v bílé, vínové nebo černé barvě. Fearne ovšem ví, že i na podzim je vhodné do kabelky schovat pouzdro se slunečními brýlemi.

Foto: Archiv firem

Styl Fearne Cottonové: Šaty, Desigual, 2549 Kč. Boty, Converse, 2790 Kč. Kabát, F&F, 1299 Kč.

Pončo v barvách spadaného listí

Pončo? Ano! Zelenou mu dávají módní kritici i ženy, kterým jeho velmi univerzální a pohodlné nošení vyhovuje. A to hlavně v chladných nedeštivých dnech, kdy je možné jej obléknout na huňatý svetr. Volte pončo v barvách spadaného listí, doplňte vínovými úzkými kalhotami s vyšším pasem a kozačkami na podpatku. Že to bude vypadat dobře, se můžete přesvědčit u televizní hvězdy Sam Faiersové, která outfit vyladila k dokonalosti pomocí šmrncovního klobouku jako ideálního doplňku do nepříznivého podzimního počasí.

Foto: Archiv firem

Styl Sam Faiersové: Pončo, Topshop, info o ceně v obchodě. Kozačky se zipem, Botovo, 873 Kč. Vínové skinny kalhoty, H&M, 599 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám