Hlavní obsah

Britská módní značka překvapila londýnský týden módy nadměrnými modely

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Módní značka Evans, zaměřující se na nadměrné velikosti, překvapila svou kolekcí na londýnském týdnu módy. Zároveň však byla i něčím výjimečná. Jednalo se totiž o historicky první plus size přehlídku konanou v rámci London Fashion Weeku. A sklidila obrovský úspěch.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Na týdnu módy v Londýně se předvedly modelky XXLVideo: Reuters

 
Článek

Módní značka Evans se zasadila o průlom ve světě plus size módy. Své věrné zákaznice si získala svými neotřelými, elegantními i volnočasovými modely, které si chválí ženy větších velikostí.

Poprvé na londýnském Fashion weeku

Na londýnském fashion weeku se značce povedlo něco nevídaného. Speciálně pro tuto příležitost bylo totiž vybráno pět úspěšných módních návrhářů, jejichž díla byla přetvořena specialisty značky a přizpůsobena velikostem pro ženy, které nemají konfekční velikost modelek. Tato kolekce byla nazvaná Design Collective a byla vůbec první přehlídkou pro ženy nadměrných velikostí v historii této módní akce.

„The Design Collective for Evans je pro nás příležitost, jak dát naší značce nový rozměr a dodat jí punc luxusu. Jsme nadšení, že můžeme pracovat s takovými designerskými talenty a posouvat díky nim i naše hranice plus size oblečení,” řekla ředitelka značky Fiona Rossová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám