Hlavní obsah

Plážová móda podle celebrit

Novinky, ema

I slavné tváře si čas od času musí udělat chvilku na pořádnou dovolenou, a to nejlépe u moře. A ani tehdy samozřejmě nepodceňují módní styl a oblékají plážovou módu podle posledních trendů.

Foto: Profimedia.cz

Plážová móda také podléhá trendům.

Článek

A na dovolenou vyrazila i oblíbená herečka ze sitcomu The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku) Kaley Cuocová. Na pláži relaxovala se svým manželem Ryanem Sweetingem, se kterým oslavila půlroční „výročí” svatby a rok od doby, kdy se poprvé seznámili. Slunce evidentně hodně pálilo, proto Kaley přes plavky přehodila jen lehký šál.

Hlavu i oči si ale chránila slaměným kloboukem a slunečními brýlemi. Co se týče bižuterie, tak na tu nezanevřela ani při koupání. Dekolt jí zdobil zlatý přívěsek na dlouhém náhrdelníku. Na koupání celkem nepraktické, ovšem na večery u moře skvěle prozáří opálenou pleť. Klidně můžete zvolit i masivnější doplněk.

Foto: Archiv firem, Profimedia.cz

Šaty Mango, 599 Kč. Náhrdelník 99 Kč a brýle 1099 Kč, prodává eshop Answear. Klobouk Zoot, 529 Kč.

 V jednoduchosti je krása

Málokdo by v dlouhé oranžové sukni poznal sexbombu Cindy Crawfordovou, která společně se svým partnerem podnikla romantickou procházku po pláži v Malibu. Cindy se podle všeho rozhodla hlavně pro pohodlí. Proto vyrazila na boso v dlouhé sukni a obyčejném bílém tílku. Ani ona nezapomněla outfit doplnit výraznou bižuterií.

Foto: Archiv firem, Profimedia.cz

Kalhoty Topshop, cca 1500 Kč. Top Zoot, 369 Kč.

 Akvamarínová kráska

Fitness modelka Jennifer Nicole Leeová vyrazila do Miami na focení. Na pláži se promenovala v háčkované tunice a své božské křivky tak vystavila jen napůl. Pokud se vám líbí tento vzor a háčkovaný top či šaty máte problém sehnat, pak vězte, že máte stále možnost v obchodech objevit kousky, které se tímto stylem výroby oblečení minimálně inspirovány a promítají je v podobě potisků či výšivek. Nicole také volila doplňky, a to hlavně náramky ve výrazné akvamarínové barvě.

Foto: Archiv firem, Profimedia.cz

Šaty Gate, 398 Kč. Brýle 249 Kč. Náhrdelník 249 Kč a náramky 249 Kč, vše New Yorker.

 Krátký top

Odvážný model zvolila hvězdička reality show Geordie Shore, Vicky Pattisonová. Ňadra jí kryl jen šalamounsky uvázaný šál, ke kterému ovšem oblékla sukni do pasu. Pro odvážné ženy máme ale i méně erotickou variantu. Zkuste oblíbený crop top, který se více než do města na denní nošení hodí právě na pláž. Výhoda tvarovaného topu je, že si pod něj nemusíte brát podprsenku.

Foto: Archiv firem, Profimedia.cz

Sukně Mango, 699 Kč. Top Topshop, cca 770 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak nosit džínové kraťasy

Džínové kraťasy jsou velmi univerzálním, a hlavně velmi oblíbeným kouskem hlavně v letním období. Nesmrtelná džínovina se totiž nosí po všechna roční období....

Nejoblíbenější barva letošního léta

Rozruch nejen mezi módními návrháři a stylisty letos způsobila oranžová barva, kterou v několika různých odstínech oblékají celebrity ve velkém. A právě díky...

Šaty vybírejte podle typu postavy

Šaty jsou na nošení velmi univerzální. Můžete je obléknout na slavnostní recepci, ale klidně i k vodě v horkém letním dni. Přestože se obchodní centra hemží...

Výběr článků

Načítám