Hlavní obsah

Ženské zbraně hromadného rozptýlení mají dnes svůj velký den

Novinky, das

Ňadra patří mezi nejsmyslnější místa na ženském těle. A ne náhodou jsou tímto symbolem ženskosti a sexuality muži doslova fascinováni - čehož některé ženy dokážou náležitě využít. Odvážné výstřihy tak mnohým ženám pomáhají v kariéře, v nalezení partnera, ale i k úspěchům ve studiu či při řešení dopravních přestupků apod. Britské ženy, které si uvědomují své výhody, právě dnes slaví svůj Národní den výstřihů.

BEZ KOMENTÁŘE: Ženy využívají svůj výstřih, aby zapůsobily na šéfa a aby dostaly přidáno

 
Článek

Ženy na celém světě touží být krásné a smyslné, ale ne všechny dokážou svých ženských zbraní náležitě využít. Přitom podle světového výrobce spodního prádla  společnosti Wondebra ukázat svůj výstřih je ztělesněním zodpovědnosti. Podle něj neexistuje lepší způsob, jak dát najevo svou nezávislost a smyslnost, které hned tak někdo neodolá a to jak v zaměstnání, tak ve vztahu.

Foto: Profimedia.cz

Ňadra vizuálně muže velmi stimulují. Podle odborníků jim připomínají jejich útlé dětství. Pro kojence jsou matčina ňadra jednak zdrojem potravy, ale také klidu a energie. Proto skuteční požitkáři, kteří se s ženskými ňadry rádi mazlí, hledají ve skutečnosti víc než jen touhu a vzrušení. Chtějí se schovat pod ochranný štít a nechat se konejšit.

BEZ KOMENTÁŘE: Dívky ve spodním prádle zastavily u příležitosti Dne výstřihu dopravu v Londýně

Navíc ani ženy neponechávají ňadra chladnými. Mohou být důvodem k jejich závisti, ale i ke skutečnému uznání. Nikdo jiný nedokáže ženskou atraktivitu posoudit pravdivěji než ostatní ženy.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám