Hlavní obsah

Barbie si teď může svého Kena i oholit

Novinky, Dana Sokolová

Samotný vzhled muže není pro ženy tak důležitý, jako ten fakt, že je muž čistý, upravený a krásně voní. Bohužel tyto jednoduché atributy čeští muži často podceňují, a to zejména v domácím prostředí. Určitou inspirací jim tedy může být i Ken od Barbie, který jde nejen s dobou, ale i příkladem v péči o svůj zevnějšek.

Článek

Na jedné straně trpí muži komplexy, že jejich vzhled není takový, jaký by měl být, na druhé straně zanedbávají to nejzákladnější - základní hygienické návyky. Kromě pravidelné sprchy zapomínají používat deodoranty, hřebeny, ale i přístroje na holení.

Přestože délka vousů je věc vkusu, jeho upravenost už by měla být naprostou samozřejmostí. Některé ženy sice preferují u mužů strniště, ovšem i to by mělo být upravené. Muž by prostě neměl působit zanedbaně. Proto by i vousy měly být udržovány v určité délce a tvaru.

Oholená tvář a sexuální aktivita

Se zajímavým zjištěním přišel průzkum společnosti Strategy One, který zjišťoval souvislost mezi holením mužů a jejich sexuální aktivitou. Neoholení muži prý souloží v průměru 7,8krát měsíčně, zatímco pánové, jejichž líce objíždí ostrá žiletka alespoň pětkrát týdně, mají sex v průměru 15,5krát měsíčně.

Ze studie také vyplynulo, že oholení muži jsou i šťastnější v životě, více otevření a společenštější a více se jim plní jejich sny a přání. Oholená tvář navíc působí pozitivně i na pracovním trhu.

Reklama

Související témata:

Související články

Dvacet věcí, které snižují mužům sebevědomí

Vzhled a celková image začíná být čím dál důležitější i pro muže, kteří dnes již pečují nejen o svou postavu, oblečení, ale i o vystupování. Připravili jsme...

Výběr článků

Načítám