Hlavní obsah

Nejvýstřednější dámské spodní prádlo

Novinky, Veronika Hušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud hledáte nějaký sexy obleček, nebo neotřelý dárek pro partnerku, nechte se inspirovat tvorbou mladých designérů z celého světa. Není sice jisté, zda svou polovičku přímo rozpálíte, ohromena ale bude rozhodně.

Článek

Křídla, obruče i balónky naplněné barevným práškem, to vše může být součástí tak intimního kousku oblečení, jakým je spodní prádlo. Myslí si to alespoň finalisté soutěže Triumph Inspiration Awards, kteří prezentovali své modely na zahájení letošního ročníku londýnského týdne módy.

Asi třicítka designérů ze všech konců světa letos přihlásila své práce na téma Shape Sensation (Tvarová senzace). Modely hodnotili takoví veteráni odvětví jako jsou například supermodelka Helena Christensenová, umělecký módní fotograf Rankin či britský módní designér Matthew Williamson. A ti se rozhodně nenudili.

Na mole se před jejich zraky prošly modelky v opravdu neotřelých módních kreacích, jež by v praxi ale asi vyžadovaly speciální příležitost. Jinými slovy, pod šaty do práce by se toto prádlo jaksi nehodilo. Modely, v nichž se partnerka promění například ve futuristického anděla či kreativní a hravou výtvarnici s barvou a balónky či v mořskou panu zachycenou v síti, mají spíš okořenit partnerský život. Pokud se do nich ovšem žena úspěšně nasouká a muž ji z nich zvládne vyprostit.

Například vítězný model bulharského designéra Nikolaye Bojilova nazvaný Morfologie totiž dojmem snadné manipulace moc nepůsobí. Body sestrojené z desítek provázků by mohlo ženě v šatně či koupelně způsobit pěkně horkou chvilku.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám