Hlavní obsah

Nejvíce sexy žena na světě je modelka Karolína Kurková

LOS ANGELES

Česká topmodelka Karolína Kurková vyhrála anketu Ženy s největším sexappealem, který zveřejnila americká televizní stanice E!. Čtyřiadvacetiletá rodačka z Děčína předstihla i smyslnou Angelinu Jolieovou a éterickou krásku Scarlett Johanssonovou, informovala agentura Reuters.

Článek

Na blonďaté Češce, kterou časopis Forbes řadí mezi nejlépe placené modelky světa, ocenila zábavní televize E! její krásné bříško a především její "tajemný pupík". Narážela tak na nepřítomnost této charakteristické partie lidského těla u Kurkové, což tento týden znovu připomněly fotografie z přehlídky spodního prádla módní značky Victoria's Secret ve Spojených státech.

I druhé místo připadlo topmodelce tentokrát Bar Rafaeliové z Izraele, jenž je známá svým vztahem s hollywoodským hercem Leonardem DiCapriem. Angelině Jolieové, která v létě přivedla na svět dvojčata patří třetí příčka. Do žebříčku se dostaly krásky z celého světa, a nikoli jen ze Spojených států.

"Tento seznam není ani zdaleka možné považovat za výběr USA, Najdete v něm tváře ze šesti kontinentů," zdůraznila stanice E!

Záhadný pupík Karolíny

"Záhada" hladkého bříška Kurkové s jen zcela nepatrným důlkem na místě, kde většina lidí disponuje mnohem výraznější prohlubní či výstupkem, vyvolala velký zájem světových médií, které spekulují o důvodu této "anomálie". Nejpravděpodobnější příčinou je podle expertů břišní operace provedená v dětství.

Modelka se k této záležitosti doposud nikdy veřejně nevyjádřila. Její agent jen všechny ubezpečil, že jeho klientka opravdu "není mimozemšťan". Fotografie Kurkové ve spodním prádle a v plavkách jsou z tohoto důvodu také někdy upravovány dodatečným přidáním obrázku cizího pupíku.

Deset nejvíce sexy žen světa
1. Karolína Kurková
2. Bar Rafaeliová
3. Angelina Jolieová
4. Gisele Bündchenová
5. Scarlett Johanssonová
6. Adriana Limaová
7. Heidi Klumová
8. Penélope Cruzová
9. Manuela Arcuriová
10. Shakira

Reklama

Související témata:

Související články

Karolína Kurková získala lukrativní smlouvu

Jednadvacetiletá topmodelka českého původu Karolína Kurková získala velmi lukrativní zakázku. Podařilo se jí uzavřít několikaletou smlouvu s prestižní...

Výběr článků

Načítám