Hlavní obsah

Ze snoubenky se vyklubal muž

KÁHIRA

Jeden egyptský muž odhalil až na své vlastní svatbě, že jeho snoubenka je vlastně muž, který pečlivě skrývá svou identitu za závojem. Informoval o tom ve středu egyptský deník Al-Gomhuria.

Článek

Šestadvacetiletému ženichovi Tameru Shehatovi to prozradila žena, která byla na svatbu pozvána jako host. Řekla mu, že jeho budoucí žena je muž v ženském oblečení.

Když se Shehata zeptal své snoubenky, co to má vlastně znamenat, nevěsta šla s pravdou ven, odhrnula závoj a všichni přítomní zjistili, že je to ve skutečnosti osmnáctiletý mladík Ahmed Abo Zeid.

Nedostal povolení na změnu pohlaví

Abo Zeid se přiznal, že už se několikrát pokoušel o operativní změnu pohlaví, ale nikdy neměl správná lékařská povolení.

Muž, který byl tak šikovně zahalen ve svatebním závoji, se nechal slyšet, že chtěl svému manželovi říci pravdu, ale až poté, co budou oddáni, a doufal, že jeho manžel na takové manželství nakonec přistoupí.

Osmnáctiletý muž se celých 45 dní před svatbou pečlivě připravoval, aby jeho image ženy byla naprosto dokonalá.

Reklama

Související témata:

Související články

Transexuál se stane matkou i biologickým otcem

Muž, který podstoupí operaci, která jej kompletně promění v ženu, si chce ještě před zákrokem zajistit, že bude otcem. Nechal proto zmrazit své sperma, které...

Transvestité si vyžádali vlastní toalety

Studenti z technologické školy v Thajsku své kolegy - transvestity nechtěli ani na pánských, ani na dámských toaletách. Vedení školy proto nezbylo nic jiného,...

Výběr článků

Načítám