Hlavní obsah

Ind se přiznal k vraždám třiceti dětí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dillí

Ind, kterého zadrželi minulý týden kvůli vraždě šestileté dívky, se přiznal, že zabil dalších třicet dětí. Policie v Dillí nyní prošetřuje, zda se činů skutečně dopustil, uvedla ve čtvrtek BBC. Třiadvacetiletý Ravinder Kumar byl zadržen minulý týden, když bylo v opuštěném stavení vzdáleném jen padesát metrů od jeho domu nalezeno tělo šestileté dívky.

Foto: Profimedia.cz

Policisté odvádějí Ravindera Kumara.

Článek

Po zadržení se muž přiznal k desítkám dalších sexuálních útoků včetně vražd nejméně tří desítek dětí. Podle policistů ze stanice Begumpur ve čtvrti Rohini poskytl „přesné časy a místa zločinů“. Podle svých slov se jich dopouštěl od roku 2008 v Dillí, Uttarpradéši a Harjaně.

„Jsme zcela šokováni. Je to psychopat,“ řekl BBC komisař Vikramdžít Singh.

Policie uvedla, že u desítky případů se jí podařilo ověřit, že k činům skutečně došlo. „Pokoušíme se ověřit detaily u ostatních přiznání,“ řekl inspektor Džangminder Singh Dahija, který vede vyšetřování.

Sporná přiznání

Rodiče zadrženého tvrdí, že se Kumar přiznal po bití. Pochybnosti vyvolává také to, že se po zadržení přiznal k patnácti vraždám, ale nyní už mluví o třiceti. Podle místních médií dokonce uváděl, že jich bylo sto. „Dejte mu čtyři dny a přizná se k dvěma stům vražd. Policie donutí k přiznání i boha,“ uvedl otec.

Policisté ho proto chtějí nechat psychiatricky vyšetřit, zda není duševně nemocný a zda jeho vyjádření nejsou vymyšlená.

S Ravinderem Kumarem mluvil i reportér BBC, jemuž se zdálo, že muž mluví, jako by měl vše naučené. Podrobně popsal poslední útok na šestiletou dívku: „Bylo to kolem půl sedmé. Viděl jsem ji jít do polí (na záchod).“

Řekl, že jí dal deset rupií za to, že s ním půjde do opuštěné budovy. Tam ji sexuálně napadl, a když začala křičet, dal jí dalších deset rupií, ale ona křičela dál, tak ji uškrtil. „Odvlekl jsem její tělo do přízemí a tam je nechal,“ prohlásil.

Muž, který pracoval jako závozník, tvrdí, že jednal pod vlivem alkoholu a drog, často poté, co se díval na porno.

Zpravodaji BBC řekl, že druhý den měl pocit, že udělal něco špatného a neměl by to už opakovat, ale jakmile se opil, opět ztratil sebekontrolu.

Loni byl zadržen kvůli sexuálně motivovanému útoku na šestiletého chlapce, jemuž prořízl hrdlo. Ve věznění byl rok, ale pak byl propuštěn, protože chlapec, který útok přežil, Ravindera Kumara neidentifikoval.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám