Hlavní obsah

V Thajsku muzikanti ubodali amerického turistu, nechtěl přestat zpívat

Bangkok

Tři thajští muzikanti ubodali ve středu brzy ráno amerického turistu, protože odmítl přestat zpívat v baru na pláži Ao Nang v Krabí. S odvoláním na místní policii o tom informovala agentura AFP.

Foto: Uncredited, ČTK/AP

Zadržení thajští hudebíci

Článek

Jednapadesátiletý Bobby Ray Carter podlehl dvěma bodným ranám, jeho sedmadvacetiletý syn Adam utržil při šarvátce se členy kapely v baru Longhorn Saloon bodnou ránu do paže. Policie na místě zadržela tři útočníky ve věku 26, 27 a 40 let, kteří se k činu přiznali.

Carter se připojil k muzikantům na pódiu, aby si s nimi zazpíval, ale odmítl přestat, když skupina ohlásila pauzu. Následně vypukla hádka, během níž začal chtít po muzikantech zpátky peníze, které už jim dal jako spropitné.

Foto: ČTK/AP

Thajský policista s jedním ze zadržených muzikantů

Thajsko se v posledních měsících dostalo do ohniska pozornosti po sérii stížností turistů na to, jakého zacházení se jim dostalo. Thajská ekonomika je přitom na turistice závislá.

Letos v červenci zabil jednoho amerického turistu taxikář v Bangkoku kvůli sporu o jízdné. [celá zpráva]

V loňském roce do Thajska přijelo rekordních 22 miliónů cizinců. Ačkoli se většina z nich s vážnějšími problémy nesetkala, zahraniční diplomaté soudí, že je třeba přijmout tvrdší kroky k zajištění jejich ochrany.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám