Hlavní obsah

Sedmiletou dívku napadl klokan, rodiče nepochybovali o její smrti

Novinky, val

Divoký klokan napadl prvního dne nového roku sedmiletou Makaylu McEvoyovou, která s rodiči trávila dovolenou u přehrady Wyangala, 300 kilometrů západně od australského města Sydney. Ačkoli její rodiče mysleli v osudnou chvíli na nejhorší, dívka vyvázla „jen“ s tržnými ranami a modřinami po celém těle.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Sedmiletou dívku napadl v Austrálii klokanVideo: Reuters

 
Článek

Dívka si hrála poblíž skupiny divokých klokanů, když ji jeden z nich napadl. „Skočil jí na záda a skopnul ji na zem,“ popsala incident Makaylina matka Emma McGovernová. Klokan pak po dívce skákal a uštědřil jí několik tržných ran.

Foto: Reuters

Napadená Makayla McEvoyová

Dívce se na pomoc vydal její nevlastní otec Mitch McGovern. „Jediné, co jsem viděl, byla ona, jak leží tváří k zemi. Její tričko bylo celé roztrhané a záda rozřezaná. Neozýval se žádný zvuk, myslel jsem na nejhorší,“ řekl. Také on se nevyhnul kopanci do nohy od klokana.

„Upřímně, myslela jsem, že je mrtvá,“ přiznala dívčina matka. „Nevydávala žádný zvuk, nevolala o pomoc.“

Ani napadená dívka, která musela být po události ošetřena v nemocnici a jejíž celé tělo včetně obličeje pokryly mohutné škrábance a modřiny, si nedávala v době incidentu příliš nadějí. „Moc jsem se bála,“ vzpomíná. „Myslela jsem si, že zemřu. Jediné, co jsem viděla, byla šedá, šedá, šedá.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám