Hlavní obsah

Dívka, kterou znásilnila pětice školáků, byla mentálně zaostalá, píše německý tisk

Dívka, kterou minulý pátek ve městě Mülheim an der Ruhr pětice chlapců ve věku 12 a 14 let surově zbila a brutálně znásilnila, je lehce mentálně zaostalá, napsal server Der Tagesspiegel s odvoláním na výpovědi některých obyvatel města. Oběť pachatele znala, napsal server Frankfurter Allgeimeine Zeitung.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Útok se měl odehrát v zalesněném místě poblíž hřiště. V této městské části jsou řadové domky a vily se zahradami. Server nau.ch napsal, že dívka se sešla na hřišti se svým kamarádem. Když odešel, jeden ze skupiny chlapců ji měl dostat do zalesněného místa. Zatím vyšetřovatelé nevědí, zda chlapci dívku do lesa nalákali, nebo ji tam dostali pod pohrůžkou, dodal Frankfurter Allgeimeine Zeitung.

Dívku po útoku nalezli místní obyvatelé, napsal Der Tagesspiegel s odvoláním na vyšetřovatele. Lidem bylo divné, že pes štěká a není k utišení. Za svou zahradou za plotem pak nalezli zraněnou dívku a uviděli dvě mužské osoby, uvádí se v protokolu. Záchranka ji převezla do nemocnice, kde jí byla poskytnuta také psychologická pomoc.

Pachatelé se pokusili utéct, ale několik set metrů od místa činu byli zadrženi. Pětice útočníků pochází z Bulharska. Nejprve oběť surově zmlátili a potom brutálně znásilnili. Vše si natáčeli na video. Vyšetřovatelé hovoří o „orgiích násilí“, které jdou nad rámec představitelného.

Na jednoho z útočníků - čtrnáctiletého Gerogiho S. byla uvalena vazba vzhledem k tomu, že se dopustil v dřívější době dvou sexuálních napadení.

Reklama

Výběr článků

Načítám