Hlavní obsah

Čech překročil rychlost na slovenské dálnici o 96 km/h, pokuta 20 tisíc

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenští policisté naměřili v úterý na dálnici D2 ve směru na Bratislavu českému řidiči BMW rychlost 226 kilometrů v hodině. „Na místě mu byla udělena pokuta ve výši 800 eur,“ informovala slovenská policie.

Foto: Policie SR

Vůz se řítil rychlostí 226 km/h.

Článek

Krátce po jedenácté dopoledne se 50letý řidič z České republiky řítil po dálnici zmíněnou rychlostí. Povolenou rychlost 130 kilometrů v hodině tak překročil o celých 96 kilometrů. Udělená pokuta činí v českých korunách přes dvacet tisíc.

Český řidič směřoval do Bratislavy před utkáním hokejistů České republiky se Švýcary. Utkání začínalo na bratislavském zimním stadionu ve 12.15 a on možná chtěl stihnout začátek důležitého utkání. Policie to však nepotvrdila.

Slovenská policie v této souvislosti vyzvala řidiče, aby jezdili bezpečně. „Opětovně apelujeme na řidiče, aby jezdili bezpečně, plně se věnovali řízení vozidla, rychlost jízdy za všech okolností přizpůsobili svým schopnostem a vlastnostem motorových vozidel,“ uvedli policisté.

Reklama

Výběr článků

Načítám