Hlavní obsah

Havárie kamiónu s kukuřicí zablokovala slovenskou dálnici na několik hodin

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Pravděpodobně kvůli defektu se v neděli převrátil kamión převážející kukuřici. Havárie se stala na 29. kilometru slovenské dálnice D1 mezi Bratislavou a Trnavou a provoz zablokovala na několik hodin.

BEZ KOMENTÁŘE: Víkendová nehoda kamiónu na slovenské části dálnice D1Video: Polícia Slovenskej republiky

 
Článek

Při havárii nebyl nikdo zraněn, hasiči ale museli v extrémním vedru zajistit vodu pro posádky automobilů, které v koloně uvízly.

Převrácený kamión a vysypaná kukuřice zablokovaly všechny tři jízdní pruhy směrem na Trnavu a jeden v opačném směru. Kamión totiž nárazem posunul středová betonová svodidla. „Na místo směřoval evakuační autobus hasičů, kteří zabezpečili vodu pro posádky automobilů,“ uvedla slovenská policie na svém webu.

Foto: Policie SR

Z převráceného kamiónu se vysypala kukuřice.

Poděkování od řidičky

Policie odkláněla dopravu na Senec, ale na objížďkách rovněž vznikaly kolony. Na webu policie se v pondělí objevilo poděkování od řidičky Karolíny, která uvízla v koloně s 1,5letým synem.

„Chci poděkovat policistce (její jméno bohužel neznám), která nám po nehodě kamiónu pomohla dostat se z dálnice. Všichni lidé byli nervózní a podráždění, ale ona s kolegou byli velmi milí, a kdyby jich nebylo, nevím, jak se odtud dostaneme,“ napsala Karolína.

Foto: Policie SR

Havarovaný kamión

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám