Hlavní obsah

Ruské místní zastupitelce utrhl výbuch v autě hlavu

Novosibirsk

Třicetiletá ruská zastupitelka Oksana Bobrovskaja z Novosibirsku zahynula s manželem při výbuchu nálože ve svém autě. Ve voze Toyota RAV 4 byli oba nalezeni na zadním sedadle nazí od pasu dolů a spekuluje se, že je výbuch zabil při sexu. Z použití nálože je podezřelý její mrtvý manžel, který na ni žárlil, uvedl list Daily Mail.

Článek

Svědkyně exploze Jevgenija Romanovová, která žije v domě, z něhož bylo vidět na zaparkovaný vůz, uvedla: „Jako první jsem slyšela explozi. Pak začaly houkat alarmy na sousedních vozech a já žertovala s mužem, musela začít válka s Tureckem. Pak jsem se podívala z okna a viděla celý ten masakr. Manžel šel dolů na ulici a podíval se okýnkem. Bylo to hrozné. Něco, co byste si nepřáli vidět. Žádné hlavy, sklo pokryté krví, noční můra.”

„Poslankyně neměla po výbuchu žádný obličej,“ uvedla další svědkyně.

Policie nevylučuje možnost teroristického útoku nebo pomsty podsvětí, protože poslankyně Putinova Jednotného Ruska pracovala pro místní stavební firmu jako tajemnice ředitele. Starosta Anatolij Lokol ale řekl, že za smrtí jsou rodinné problémy.

„Existuje verze, že manžel držel v ruce granát nebo výbušninu,“ řekl policejní zdroj listu The Siberian Times. Na zadním sedadle se údajně hádali. Manžel, bývalý příslušník speciálních sil, ji měl obvinit, že koketovala s bohatým milencem. Údajně si vynucoval s výbušninou v ruce plnění manželských povinností.

Nevylučuje však ani možnost, že nálož byla určena pro muže, protože ztratil práci, a rodinu včetně čtyřleté dcery živila poslankyně sama.

Reklama

Výběr článků

Načítám