Hlavní obsah

Lupiči vykradli dům pilota F1 Buttona, zřejmě ho uspali plynem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uspávacím plynem se mohli pojistit zloději, kteří o víkendu vykradli vilu ve francouzském Saint-Tropez. Tu si pronajal britský pilot Formule 1 Jenson Button s manželkou Jessikou. Zloději si podle listu The Sun odnesli šperky za několik miliónů korun.

Foto: Profimedia.cz

Jenson Button s manželkou Jessikou

Článek

Zloději, kteří v noci na pondělí do domu vnikli, aniž se jeho nájemníci probudili, mohli do klimatizačního systému vstříknout plyn, aby se pojistili, že nikoho nevyruší.

„Policie naznačila, že je to v regionu rostoucí problém. Pachatelé jdou tak daleko, že své oběti před vloupáním uspí plynem prostřednictvím klimatizačních zařízení,“ uvedl podle BBC Buttonův mluvčí.

Kromě manželského páru spali v domě jejich přátelé. Nikdo se nevzbudil.

Z domu podle listu The Sun zmizely šperky za 300 tisíc liber (11,6 miliónu korun). „Dva muži ukradli množství šperků, bohužel také zásnubní prsten Jessiky,“ potvrdil mluvčí.

Pětatřicetiletý šampión z roku 2009 Button, který v současnosti závodí za stáj McLaren, se s modelkou argentinsko-japonského původu Jessikou Michibataovou oženil loni v prosinci.

Reklama

Výběr článků

Načítám