Hlavní obsah

Na střeše domu u Heathrow ležela mrtvola, možná černého pasažéra z letadla

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn
Aktualizováno

Britská policie vyšetřuje nález mrtvoly na střeše domu v západním Londýně. Nevylučuje, že muž byl černým pasažérem v nákladovém prostoru letadla společnosti British Airways z Johannesburgu a těsně před přistáním na letišti Heathrow vypadl.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Policie našla mrtvolu na střeše tohoto domu v LondýněVideo: Reuters

 
Článek

„Je to jedna z vyšetřovacích verzí,“ citoval server BBC prohlášení metropolitní policie.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Policie byla o mrtvole na střeše v městské čtvrti Richmond uvědoměna ve čtvrtek ráno. Policie uvedla, že okolnosti úmrtí dotyčného nejsou jasné. Jasněji by mělo být po pitvě.

Podezření, že muž mohl být černým pasažérem v Boeingu 747 z Jihoafrické republiky, vychází z toho, že v nákladovém prostoru letounu po přistání objevili jiného pasažéra, který cestoval načerno. Muž ve věku 25 až 30 let strastiplnou cestu dlouhou zhruba 13 000 kilometrů přežil s vážnými následky. Byl okamžitě hospitalizován.

Televize SkyNews upozornila, že podobný případ se udál naposledy v září 2012, kdy na okraji Londýna z nákladového prostoru letadla z Angoly vypadl černý pasažér a zahynul. Šestadvacetiletý muž z Mozabiku přežil dvanáctihodinový let v teplotách až minus 60 stupňů Celsia.

Loni v červenci našli na Heathrow v úložném prostoru letounu z Istanbulu dalšího muže, už mrtvého.

Reklama

Výběr článků

Načítám