Hlavní obsah

Slovák vezl v autě mrtvého, sám měl průstřel krku. Z vraždy je podezřelý Čech

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Šestatřicetiletý muž z České republiky byl na Slovensku obviněn z vraždy a pokusu o vraždu. Ve středu to uvedl server čas.sk s odvoláním se na trenčínskou policejní mluvčí Elenu Antalovou.

Po střelbě v BMW zemřel spolujezdec, řidič je těžce zraněnýVideo: TV Markíza

 
Článek

Čech, který dlouhodobě žije ve slovenském městě Skalica, je podezřelý, že minulý týden zastřelil jednoho člověka a dalšího těžce zranil.

„K další okolnostem případu se v současném stadiu vyšetřování nebudeme vyjadřovat, aby nebyl zmařen průběh vyšetřování tohoto obzvlášť závažného zločinu,“ uvedla Antalová.

Čas.sk tvrdí, že mohlo jít o vyrovnávání účtů souvisejících s drogovou trestnou činností.

Vražda a pokus o vraždu byly spáchány minulý pátek v okolí Považské Bystrice. Před druhou hodinou odpolední zastavilo před zdejší nemocnicí BMW 530 XD s českou registrační značnou. Automobil řídil 30letý Patrik ze slovenské obce Beluša, který měl průstřel krku a na sedadle spolujezdce byl mrtvý 40letý Erik z Považské Bystrice.

Těžce zraněný řidič zastavil před nemocnicí a začal troubit. Řidič byl převezen na operační sál, kde se podrobil zákroku, který mu zachránil život. Je nadále udržován v umělém spánku a jeho stav je stabilizovaný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám