Hlavní obsah

Na Slovensku našli v ledničce tělo 82leté ženy

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tělo 82leté důchodkyně Alžbety B. ve značném stadiu rozkladu našli policisté na Velikonoční pondělí v ledničce v jednom z bytů ve slovenském městě Krompachy. Na nesnesitelný zápach upozornili policii sousedé.

Ženu našli na Slovensku v ledniciVideo: TV Markíza

 
Článek

Ke zjištění příčiny úmrtí nařídil okresní policejní vyšetřovatel ve Spišské Nové Vsi soudní pitvu. Zahájil rovněž trestní řízení pro podezření ze zločinu zabití a hanobení mrtvoly.

Košická policejní mluvčí Jana Mésarová uvedla, že bližší okolnosti, za nichž došlo k úmrtí důchodkyně, police zjišťuje.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Sousedé potvrdili, že Alžbetu neviděli od října loňského roku. V bytě žila se svým vnukem Lukášem. Ten po celou dobu tvrdil, že babička je na návštěvě u příbuzných v Košicích. Lukáš měl od babičky zmocnění a přebíral za ni důchod.

Sousedé nevěří, že by byl schopen babičku zabít. „Je to strašné. Byla to slušná paní, potkávali jsme se občas na ulici,“ citoval server čas.sk jednoho ze sousedů.

„Upozornili jsme vnuka, aby odstranil příčinu zápachu, který se šířil z jejich bytu. Nenapadlo nás, že to způsobuje tělo mrtvé Alžbety,“ dodal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám