Hlavní obsah

Z vraždy rozporcované teenagerky obvinili jejího nevlastního bratra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bristol

Osmadvacetiletý nevlastní bratr teenagery Becky Wattsové byl v anglickém Bristolu obviněn z její vraždy. Nathan Matthews i jeho 21letá přítelkyně Shauna Phillipsová zůstávají dál ve vazbě. Oba ve středu předstoupili před soud, Matthews však jen potvrdil svou identitu, uvedl list Express.

Foto: Novinky

Ilustrační snímek

Článek

Policie v Avonu a Somersetu potvrdila, že Matthews byl obviněn z vraždy a jeho přítelkyně z maření vyšetřování a snahy oklamat policii.

Policie ve čtvrtek dál pokračovala ve výslechu obou podezřelých, napsal list The Mirror. Obvinění byla vznesena poté, co policisté objevili částečně rozporcované tělo zmizelé Becky. Ostatky dívky, která zmizela 19. února, byly nalezeny v domě vzdáleném necelé dva kilometry od jejího bydliště. [celá zpráva]

Shauna Phillipsová se v noci na čtvrtek zhroutila a musela být převezena do nemocnice, ale už je zpátky v cele.

Stíhaná dvojice má spolu dvouleté dítě.

Ve vězení jsou ještě další čtyři mladí muži a jedna žena. Ti jsou podezřelí, že dvojici pomáhali při zločinu. Jaký mohl být motiv vraždy, zatím britská policie nezveřejnila a neuvedla ani, s jakými vyšetřovacími verzemi pracuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám