Hlavní obsah

Zmizelá britská teenagerka je po smrti, našli části těla

Bristol

Policie v Bristolu, která od 19. února pátrá po zmizelé šestnáctileté Becky Wattsové, nalezla části jejího těla. Uvedla to v úterý BBC s tím, že celkem je zadrženo sedm podezřelých.

Foto: Profimedia.cz

Policisté na místě, kde byly nalezeny části těla Becky Wattsové.

Článek

Policie potvrdila, že už o nálezu rodinu informovala. „Beckyino tělo bylo rozřezáno a prohlídka nového místa vedla k objevu částí těla,“ řekl detektiv superintendant Mike Courtiour. „I když ještě procedura formální identifikace nebyla završena, uvědomili jsme Beckyinu rodinu o tomto nálezu,“ dodal.

Matka Tanya, babička Pat a bratr Daniel Watts vydali společné prohlášení: „Jsme zničeni tím, co nám řekli o posledním vývoji případu.“ V podobném duchu se vyjádřil i otec Darren Galsworthy a nevlastní matka Anjie.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Detektiv dodal, že dalších pět zadržení bylo provedeno na základě objevu mrtvého těla. Nově byli zadrženi dva muži ve věku 29 let, dva třiadvacetiletí a třiadvacetiletá žena. Dva dříve zadržené pro podezření z vraždy, 28letého muže a 21letou ženu, dostala policie právo držet ve vazbě dalších 24 hodin, aby je mohla vyslechnout.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám