Hlavní obsah

Dívka zveřejnila fotografie, jak zakopává vlastní novorozeně

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Šestnáctiletá dívka z Bratislavy porodila dítě do záchodu, jeho tělíčko pak zakopala a ještě si to nafotila. Právě fotografie, které zavěsila na sociální síti, pomohly k odhalení případu, informovala televize Markíza.

Patnáctiletá Slovenka si na radu přítele vyvolala potrat, novorozeně pak zahrabala a fotky z toho umístila na sociální síťVideo: TV Markíza

 
Článek

Dívčin dvacetiletý známý ji v říjnu, když byla ještě v prvním trimestru, přiměl k potratu a poradil jí lék, který ho měl vyvolat.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Obviněný zakoupil prostřednictvím internetové stránky léky způsobilé vyvolat umělé přerušení těhotenství, které následně poškozené přinesl,“ uvedl bratislavský policejní mluvčí Michal Szeiff. Teenagerka lék užila, ale nastaly blíže nespecifikované komplikace.

Dítě nakonec porodila v sedmém měsíci přímo do záchodu. Jeho tělíčko měla následně zakopat a při tomto aktu si měla pořídit fotografie.

Jeden z přátel na sociální síti upozornil na tyto fotografie policii. Policisté dívku vypátrali a našli ji ve špatném zdravotním stavu. Proto ji okamžitě převezli do nemocnice. Po několika hodinách objevili i provizorní hrob dítěte.

Na otázku Novinek, zda dívka porodila dítě živé, nebo mrtvé, policejní mluvčí odmítl odpovědět. „Další informace k případu nebudeme podávat,“ řekl Szeiff.

Muž, který dívce lék obstaral, byl obviněn. „Na základě rozhodnutí okresního soudu v Bratislavě je obviněný muž stíhán vazebně,“ řekl Szeiff. Hrozí muž až pět let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám